iGPU bile yok APU nasıl olacak? iGPU olmadan APU olmaz
Am4 soket işlemcilerde İşlemcinin ismi G İle bitmiyorsa maalesef harici ekran kartı olmadan görüntü vermiyor. Oyun oynamak gibi bir niyetiniz yoksa ikinci elden sadece görüntü verecek şekilde bir ekran kartı alabilirsiniz. gt 730 r7 240 gibi kartlar piyasada ikinci el de bolca mevcut.
Bu var olurmu benim kasa ddr4Harici bir ekran kartı olmadan o işlemciyle görüntü alamazsın.
Çalışıyorsa olur neden olmasınBu var olurmu benim kasa ddr4
Cs goOlur da ancak indie oyun ya da LOL vs oynayabilirsiniz.
Çalışıyorsa olur neden olmasın
Taktım ama bu eski kart olduğu için eski ekrana yani önceden yan ekran olan ekranıma bağladım görüntü gelmiyorOlur da ancak indie oyun ya da LOL vs oynayabilirsiniz.
HDMI kullan, normal de kullandığın monitörü kullanabilirsin. Kartta HDMI var gözüküyorTaktım ama bu eski kart olduğu için eski ekrana yani önceden yan ekran olan ekranıma bağladım görüntü gelmiyor
Eski olmasıyla monitöre görüntü gelmemesi arasında bir bağlantı yok. Ya kabloyu taktığınız görüntü çıkış portu bozuk, ya kabloda sıkıntı var ya da ekran kartı bozuk. Diğer portları da deneyin.
dostlar hallettim vga hdmi dönüştürücü vardı saece vga kullandım oldu saolun geceniz güzel olsunHDMI kullan, normal de kullandığın monitörü kullanabilirsin. Kartta HDMI var gözüküyor