Yardım RX 6900 XT Cs2 Ekran Kapatma Sorunu

Reaksiyon skoru
30
SORUN: Bütün stress testlerimden başarı ile geçmişti sistemim (OCCT ile tüm sistemi yüke soktum kompleli ayrı ayrı - Furmark hiç sıkıntısız saatlerce - prime95 - cinebench - memtest86 - crystaldisk ile ssd yi bile kısacası tüm sistemi baştan aşağı teste soktum bikaç oyun oynadım pc de sıkıntı yoktu) bu gün bu sisteme cs kurdum oyunu açtım ayarlarımı yapıyordum tam gelişmiş grafik ayarları sekmesinde ayar çekiyorken ekran kapandı (kapandı diyorum sinyal gitti demiyorum monitor power saving mode a geçti) ardından kulaklığıma bozuk hoparlör sesi geldi ve pc yi kullanamıyordum kasada herhangi bi değişiklik yoktu sadece normal çalışıyor gibi açıktı yeniden başlatmak için resret tuşunu kullandığımda görüntü yine yoktu ama güç düğmesinden açığ kapattığımda tekrardan görüntü alabiliyordum üstüne furmark ve cinebench te bidaa test ettim sıkıntı olmadı pubg falan girdim ordada sıkıntı yoktu sadece cs de oluyor. kartı undervolt ile kullandım frekanslarını kıstım gücünü kıstım arttırdım... MPO fix tool TDR fix toll vesire kullandım... ama sonuç hep aynı sadece cs de böyle saçma sapan bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

rx 6900 xt
13600kf
ddr4 2x16 gb 3600 mhz ram
msi pro b760 2 ddr4
high power performance gd 850w 80+ gold psu

(BIOS güncel
DDU ile tekrar son kararlı driver ı kurdum
sistem çok yükede girmiyor ısınma sorunum vesire de yok hotspot da fırlamıyor)

Wifi/Bluetooth özelliği varsa anakartınızın; tamamen devre dışı bırakıp tekrar deneyin bir.

Güç ayarlarından da hızlı başlatı kapat bir de.

Wifi/Bluetooth özelliği varsa anakartınızın; tamamen devre dışı bırakıp tekrar deneyin bir.
Wifi yok hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç ayarlarından da hızlı başlatı kapat bir de.
Sonuç aynı

GPU voltaj regülatörü yada PSU da sıkıntı var tahminimce. PSU dan şüphelendiğim için çalıştırmayacağım koku gelmeye başladı GPU mu bozdu güç kaynağı mı bozuktu bilmiyorum ama en başından CW vardı PSU da sanırım sorun PSU.

Wifi yok hocam

Sonuç aynı

GPU voltaj regülatörü yada PSU da sıkıntı var tahminimce. PSU dan şüphelendiğim için çalıştırmayacağım koku gelmeye başladı GPU mu bozdu güç kaynağı mı bozuktu bilmiyorum ama en başından CW vardı PSU da sanırım sorun PSU.
PSU modeli ne?

konuyu açarken yazmıştım tekrardan yazıyorum
-> high power performance gd 850w 80+ gold psu

muhtemelen sorun psu da yarın arkadaşımın pc de benim ekran kartını deneyeceğim. en baştan psu da sıkıntı vardı muhtemelen

garantiye yollayıp sıfır ürün almam lazım

konuyu açarken yazmıştım tekrardan yazıyorum
-> high power performance gd 850w 80+ gold psu

muhtemelen sorun psu da yarın arkadaşımın pc de benim ekran kartını deneyeceğim. en baştan psu da sıkıntı vardı muhtemelen

garantiye yollayıp sıfır ürün almam lazım
Benim dikkat eksikliği özür dilerim, kötü bir model değil, umarım çözülür sorunun.

Geri