🔥İndirim Dragos Pcie 4.0 Riser Kablo 521 TL! + 99 TL Kargo

Ya çok güzel duruyorlar. Ben de TD500 V2 var kasa olarak da dikey aparat için uygun değil sanırım.
kral bendede td500v2 var yapamıyoruz sanırım bununla a

Satın alanların bazıları 3.0 geldi diyor bazıları ise 4.0 diyor size bırakıyorum sadece bukadar ucuza görmemiştim önceden o yüzden paylaşayım dedim.

Mayısın sonunda aldım lianli mini v2 kasama olmadı geri iade attım 2 haftada bir konuşuyorum hala düzeltcez düzeltcez param hesabıma haziranın 10 undan beri gelmedi

Mayısın sonunda aldım lianli mini v2 kasama olmadı geri iade attım 2 haftada bir konuşuyorum hala düzeltcez düzeltcez param hesabıma haziranın 10 undan beri gelmedi
hocam bende de aynı kasa var neden olmadı almak istiyodum

Pcie 4.0 giliyor. Bende sorun cikarmadi. Sadece kablo geliyor, kasa uyumlu degilse montaj yapamassiniz.Boyutlari uctan uca 25 cm, kablo uzunlugu 20cm. Anakarta giren ucu duz ekran karti tarafi 90 derece. Bende hissedilir fps dususu olmadi. Dragos north kasanin yaninda verilen bir kablo normalde. Kalite olarak iyi denebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim pc de boyle oldu. Kendinde montaj aparati vardi kasanin.
senin kasa da kasa beee

hocam bende de aynı kasa var neden olmadı almak istiyodum
Hocam benim ekran kartı 3 slot yer kaplıyor ondan dolayı giriş yari hem geride kalıyor fakat asıl sebep alttaki farlar açılı durduğunda çarpıyor ama büyük ihtimalle 2 yada 1 slotluk ekran kartı ız varsa olacaktır ama yinede tavsiye etmiyorum bir çok kişi ekran kartı yüke girdiğinden kapanmalar vs yaşadığını söylüyor

Anakart kutusunda geldi bi an anakart yolladılar diye sevindim ya :D

WhatsApp Image 2026-08-18 at 12.16.42.webp

4.0 x8 de çalıştı bende de. fazlamı büktük diye düşünüp bir öndeki yere monte ettim tüm yuvaları bastırdım ama sonuç aynı. Biliyordum zaten dandik olduğunu denemiş olduk. Sanırsam çok hassas çok kolay yıpranabiliyor. Tabii çıkarıp attım. Bazılarında 3.0 x16 çalışmış bazısında hiç çalışmamış para sıkıntı ise hiç risk almayın :D

WhatsApp Image 2026-08-18 at 13.36.23.webp

Bu arada çok pahalı ve güçlü bir kart kullanıyorsanız iyice araştırın derim 5000 serisi çıktığında redditte bu kablolar yüzünden kartları yananlar vardı globalde yani kaliteli olanlarından almak gerek

Geri