Anakart değil kasa arıyorumhocam anakart olarak gigabyte iyidir bakın derim
www.itopya.com
Ben arkadaşıyım, mümkünse akvaryum (şart değil), hava akışı iyi olan, siyah bir kasa istiyor
ustam yanlış anlamada game in game speed modeliyle kampanyadaki kasanın ne alakası var, biraz araştırdım game in game speed modeli giriş seviyesi ve ucuz bi kasa konuyla hiç alakası yok. bu şekilde kampanyadaki kasayı alacak kişileride olumsuz etkileyebilirsin..
Hava akışı kötü diye biliyorum zoko kasaları, zaten game in game dream düşünüyorduk o nedenle vazgeçtikustam yanlış anlamada game in game speed modeliyle kampanyadaki kasanın ne alakası var, biraz araştırdım game in game speed modeli giriş seviyesi ve ucuz bi kasa konuyla hiç alakası yok. bu şekilde kampanyadaki kasayı alacak kişileride olumsuz etkileyebilirsin..
F/p istiyosa bakabilir.
Asus a21 plus 2200tl ye düşmüştü 3 gün önce keşke kaçırmasaydın fanı olsun kablo yönetimi olsun kaliteli kasaRx9070xt kullancam yani 330mm gibi bi ekran kartı alanına ihtiyacım var ve matx anakart kullanacağım.
Güncel piyasada biraz bütçemi aşıyor başka önerin olur mu hocam
Cuma günü indirim geliyor gaming gecesinde beklersen belki düşer yine 4k gibi bir fiyata iniyor.Güncel piyasada biraz bütçemi aşıyor başka önerin olur mu hocam