İkinci ele bak o zamanMühendislik öğrencisiyim. Uzun süreli kullanacağım bir laptop istiyorum. Güçlü bir ekran kartı olsun istiyorum. En pahalı olanı değil de en f/p olan modeli arıyorum.
Model önermeyeceksen ne diye boş mesaj yazıyorsun?İkinci ele bak o zaman
Dostum ekran kartı güçlü model mi var bu fiyata alacağın uzun vadeli maks güç 5050 olacak diye ikinci el bak demişiz ailevi değerine mi sovduk de böyle tripleniyorsun?Model önermeyeceksen ne diye boş mesaj yazıyorsun?
Valla 40-50 ye o kadar da sağlam ve uzun ömürlü bişey gelmez ikinci el öneririm , bende laptop alacağım ve ikinci el düşünüyorum bu şişik piyasada sıfır alınmaz.2. el alacaksan da bakımlı ve garantili olanlara yönel.Eger illa sıfır istiyorsan buradan indirim kovalaMühendislik öğrencisiyim. Uzun süreli kullanacağım bir laptop istiyorum. Güçlü bir ekran kartı olsun istiyorum. En pahalı olanı değil de en f/p olan modeli arıyorum.
İşine bakDostum ekran kartı güçlü model mi var bu fiyata alacağın uzun vadeli maks güç 5050 olacak diye ikinci el bak demişiz ailevi değerine mi sovduk de böyle tripleniyorsun?
I5hx 5050 loq al madem öyleyse
Sıfır istiyorsan bu fiyat aralığında 4050 laptoplar falan vardır onlarıda pek tavsiye etmeyiz indie ve LoL dışı oyunlarda performansı oldukça sınırlı onun yerine bütçen elveriyor ise 56-60 bin bandına çıkarıp 5060 laptop arayabilirsin genellikle Gameraider veya slayer öneririm ancak şuan Gameraider daha uygun 56-63 bin TL arasına bulabilirsin i7 14hx/5060 modelini onun dışında artık düşük fiyatlara laptop kalmadı zaten laptop fiyatları kriz öncesindede çok şişikti şuan piyasa oldukça saçma yerlere gittiği için dahada şişik masaüstü sistemlerle laptoplar bir kaç aya eşitlenme raddesine geldi her neyse hakkımızda hayırlısı olsunMühendislik öğrencisiyim. Uzun süreli kullanacağım bir laptop istiyorum. Güçlü bir ekran kartı olsun istiyorum. En pahalı olanı değil de en f/p olan modeli arıyorum.