Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Biliyorum hocam çok haklısınız teşekkür ederim. Son zamanlarda iyi denilen çok kötü durumda çıkıyor, kötü denilen iyi oluyor kumar oynamak gibi oldu artık yine de aldım. Geçenlerde bir arkadaşta 24kdan almış ama gönderilmemiş
Benim MSI 5070 Ti'in siparis sayfasinda mukemmel yaziyordu harbiden hem kutu hem urun yonunden oyle geldi, simdilik sorun da gormedim, sansliyim sanirim.

Benim MSI 5070 Ti'in siparis sayfasinda mukemmel yaziyordu harbiden hem kutu hem urun yonunden oyle geldi, simdilik sorun da gormedim, sansliyim sanirim.
bu durum birazda ne kadar indirimli aldığınıza bağlı farklı düzgün bir satıcıya kıyasla o kartı ne kadar indirimli aldınız aradaki fark ne kadardı o önemli oluyor

evet iptal ettiler 3 gün sonra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazon depo.
Kargoya verildi olarak mı gözüküyordu? Çarşamba günü teslim edilecek gözüküyor ama aldıktan birkaç saat sonra kargoya verildi olarak gözüküyor kargo takip - sms falan yok muhtemelen fake

Kargoya verildi olarak mı gözüküyordu? Çarşamba günü teslim edilecek gözüküyor ama aldıktan birkaç saat sonra kargoya verildi olarak gözüküyor kargo takip - sms falan yok muhtemelen fake
hayır benimki kargoya verilmedi. perşembe sabah sipariş verdim pazar günü akşam iptal edildi. sizin de iptal olursa güncelde 33 bine amazon depo tarafından satıldığı için alt limitsiz 9 bin tl çek alabilirsiniz istediğiniz üründe kullanabilirsiniz

Aldim, tesekkur ederim. Beyazini sifir 7000'e almistim, stablerden biri kirik geldi, degisim yapmadilar ben de iade ettim. Bu fiyata cok iyi, hem kablosuz hem hall effect hem de aluminyum ust plaka olmasi harika. Sesi de cok hos bence.
Hayırlı olsun

Geri