S Semsolesko 80+ Katılım 11 Ağustos 2026 Mesajlar 24 Reaksiyon skoru 9 Pazartesi, 21:22 #14 dumanoglu yazmış: casio mtp-b145g-9avdf yakalamaya çalışıyorum gold saatim yok bu saatte aşırı iyi zarif bi indirimde bulsakta alsak Devamı için tıklayın... Hocam tavsiyem çingen işi o tarz ürünler gümüş gold karışımı al Ekler IMG_7061.webp 603.5 KB · Hit: 121
dumanoglu yazmış: casio mtp-b145g-9avdf yakalamaya çalışıyorum gold saatim yok bu saatte aşırı iyi zarif bi indirimde bulsakta alsak Devamı için tıklayın... Hocam tavsiyem çingen işi o tarz ürünler gümüş gold karışımı al
D dumanoglu 80+ Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 4 Pazartesi, 21:24 #15 Semsolesko yazmış: Hocam tavsiyem çingen işi o tarz ürünler gümüş gold karışımı al Devamı için tıklayın... gümüş gold karışımı bi saatim var 25 yıllık babamın evlilik saati vintage bi saat full gold güzel kombinlenirse aşırı iyi duruyor bence
Semsolesko yazmış: Hocam tavsiyem çingen işi o tarz ürünler gümüş gold karışımı al Devamı için tıklayın... gümüş gold karışımı bi saatim var 25 yıllık babamın evlilik saati vintage bi saat full gold güzel kombinlenirse aşırı iyi duruyor bence
CloseR 80+ Bronze Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 824 Reaksiyon skoru 326 Pazartesi, 21:26 #16 biraz daha para biriktirin gidin seiko citizen orient giriş seviye bişeyler alın, yada 2. el uyguna bulursunuz
biraz daha para biriktirin gidin seiko citizen orient giriş seviye bişeyler alın, yada 2. el uyguna bulursunuz
xthepatates 80+ Bronze Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1,377 Reaksiyon skoru 440 Pazartesi, 21:39 #17 CloseR yazmış: biraz daha para biriktirin gidin seiko citizen orient giriş seviye bişeyler alın, yada 2. el uyguna bulursunuz Devamı için tıklayın... Eğer ki cidden denildiği gibiyse şu saatin muadilleri 20-30 binden aşağı değil
CloseR yazmış: biraz daha para biriktirin gidin seiko citizen orient giriş seviye bişeyler alın, yada 2. el uyguna bulursunuz Devamı için tıklayın... Eğer ki cidden denildiği gibiyse şu saatin muadilleri 20-30 binden aşağı değil
amadeus22 80+ Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 353 Reaksiyon skoru 91 Pazartesi, 21:48 #18 hocam bu kadar ucuza otomatik ve safir cam olur mu ya? bir de çapı ne kadar acaba bilen var mı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Pazartesi, 21:49 CloseR yazmış: biraz daha para biriktirin gidin seiko citizen orient giriş seviye bişeyler alın, yada 2. el uyguna bulursunuz Devamı için tıklayın... özelliklerine göre dediğiniz markadaki muadil saatler çok daha pahalı değil mi hocam yanlışım varsa düzeltin
hocam bu kadar ucuza otomatik ve safir cam olur mu ya? bir de çapı ne kadar acaba bilen var mı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Pazartesi, 21:49 CloseR yazmış: biraz daha para biriktirin gidin seiko citizen orient giriş seviye bişeyler alın, yada 2. el uyguna bulursunuz Devamı için tıklayın... özelliklerine göre dediğiniz markadaki muadil saatler çok daha pahalı değil mi hocam yanlışım varsa düzeltin
shaco27 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 4,317 Reaksiyon skoru 2,265 Pazartesi, 21:51 #19 fena değil saat sevmem ama. BVLGARI marka saatleri gördümden beri hiç birine hayranlıkla bakmıyorum bu olsa takarım saat kulanmayan biri olarak ama zaten alamayız imkansız. 5-10 milyon dolar vardır herhalde.
fena değil saat sevmem ama. BVLGARI marka saatleri gördümden beri hiç birine hayranlıkla bakmıyorum bu olsa takarım saat kulanmayan biri olarak ama zaten alamayız imkansız. 5-10 milyon dolar vardır herhalde.
C CAPTAINN 80+ Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 323 Reaksiyon skoru 160 Pazartesi, 22:24 #20 Semsolesko yazmış: Hocam tavsiyem çingen işi o tarz ürünler gümüş gold karışımı al Devamı için tıklayın... Senin tenin beyazlık şaka mı
Semsolesko yazmış: Hocam tavsiyem çingen işi o tarz ürünler gümüş gold karışımı al Devamı için tıklayın... Senin tenin beyazlık şaka mı
S Semsolesko 80+ Katılım 11 Ağustos 2026 Mesajlar 24 Reaksiyon skoru 9 Salı, 07:26 #21 CAPTAINN yazmış: Senin tenin beyazlık şaka mı Devamı için tıklayın... çok mu beyaz
D dumanoglu 80+ Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 4 Salı, 14:26 #22 41 mm çap 12 mm kalınlık 48 mm lug to lug Miyota 82S7 makina 42 saat güç rezervi 5 atm Açık kapak Mineral Cam Şamil saatten aldım bilgileri arkadaşlar ama diğer arkadaşlara katılıyorum orjinal düzgün bi saat almak çok daha mantıklı
41 mm çap 12 mm kalınlık 48 mm lug to lug Miyota 82S7 makina 42 saat güç rezervi 5 atm Açık kapak Mineral Cam Şamil saatten aldım bilgileri arkadaşlar ama diğer arkadaşlara katılıyorum orjinal düzgün bi saat almak çok daha mantıklı