Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Acaba aldın mı bilmiyorum da ben 2023te seat ibiza 1.2tsi 2017 model 6j kasa aldım, çok memnunum öğrenciliğimi geçirtti bana ve bakım harici bir sorun yaşamadım ve araba aldığımda ağır hasarlıydı, zamanında sağlam bir kaza yapmış, ama para ona yetiyordu. Bu araba turbolu ve 1.2 motoruyla ara hızlanmaları gayet tatlıdır, zaten 200'le nerede gidiceksin şehir içi kullancaksın. Düzgün kullanırsan az da yakar 5L/100km ve modifiyeye de çok uygundur. Hayırlısı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba aldın mı bilmiyorum da ben 2023te seat ibiza 1.2tsi 2017 model 6j kasa aldım, çok memnunum öğrenciliğimi geçirtti bana ve bakım harici bir sorun yaşamadım ve araba aldığımda ağır hasarlıydı, zamanında sağlam bir kaza yapmış, ama para ona yetiyordu. Bu araba turbolu ve 1.2 motoruyla ara hızlanmaları gayet tatlıdır, zaten 200'le nerede gidiceksin şehir içi kullancaksın. Düzgün kullanırsan az da yakar 5L/100km ve modifiyeye de çok uygundur. Hayırlısı olsun
Ha yeni evleneceksin herhalde hayırlı olsun, 2 kişi için süper bir araba. Kronik olarak 100binden sonra yağ yakıyor diyorlar ama benim aracım 150binde bagajda yağ bakımından kalan yağı bulundurcaksın, ayda bir kontrol edeceksin yağını zaten sıfır araba da alsan kontrol şart ben çok büyük bir yağ yakma-eksiltme sorunu yaşamadım, aracım manuel ben şanzımanını seviyorum 5 vitesli. Yapabileceğin max hız 160 civarıdır sonra sallanmaya başlar çok güven vermez ama 750 bandında da çok çok iyi bir arabadır çoğu beklentini karşılayacağını düşünüyorum, temiz ve az km'li bulursan.

Güncelleme: Bütçe şuan için 900.000 oldu. 1m kadar ne önerirsiniz?

polo toyota auris yada yaris alınabilir dizel önermem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

polo toyota auris yada yaris alınabilir

Toyota sürüş yada yaris hibrit alabilirsin. Yakıt tasarrufu ve sorunsuz araçlar. Honde fb7 ve üzeri alabilirsin

Hocam otomatik istiyorum

Mazotlu kullanan biri olarak mazotlu araç tavsiye etmiyorum. Şehir içi masraf sırf

Sanayinin yolunu unutmak istiyorsan
İlk araban olacaksa

Honda civic
Toyota corolla

Başka araç bakmayacaksın. Sürüşü güzel biraz dinamik olsun dersen makyajsız focus 3 benzinli. Ama onun otomatikleri daha hassas sıkıntı yaratabilir

En son çare dizel olabilir sorun yok dersen (ama sanayide ustası azdır);

2017-2018 artık kaç yılına kadar üretildiyse kia cerato 1.6 crdi otomatik

Geri