Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

Vatandan 9070xt alacağım ama sistemi parça parça topladığım için deneme fırsatım olmayacak sistemi bitirip çalıştırmak istediğimde ekran kartı arızalı çıkarsa nasıl bi yol izleyebilirim lütfen yol gösterin
Garanti denen bir şey var. Garanti sorun yaparsada yasal haklarınız var. Al at kenara herkes öyle yapıyor zaten.

An itibariyle kartı satın aldım teşekkür ediyorum ilgilenip yazan herkese

Hayırlı olsun. Sistem toplanacaksa veya yükseltme yapılacaksa acele etmek lazım, fiyatlar içine yeşil soğan doldurulmuş mide gibi şişiyor. Dün bende "Ödemek nasip olsun" deyip Pulse aldım. 40,300 idi 43,500 olmuş.

Kral beyaz gereksiz masraf gibi geliyor bana yanlış bilmiyorsam fiyatlar değişiyor bizde onu yiyecek ağız yok benim gibi oyun içinse diz siyah geç
Sadece oyun ve tarayıcıda gezmek amaç ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karışık yap gitsin beğendiğini al
Oda mantıklıda masam siyah koltuk siyah klavye mouse siyah kasa beyaz olursa sırıtır 😅 full siyah topluyup geçiyim

Oda mantıklıda masam siyah koltuk siyah klavye mouse siyah kasa beyaz olursa sırıtır 😅 full siyah topluyup geçiyim
Bozmaz çok bulduğunu al boşver rengi

Kral siyah iyidir parça da çok diğer abinin dediği gibi beyaz bulursan da sırıtmayacak yere alırsın koyarsın

Geri