H27e6 2k 300hz Alınır mı??

Önceki mesajda konuştuğumuz LCD IPS polarizer ile senin karıştırdığın WOLED polarizer işlevleri yani ana fonksiyonları (görevleri) birbirlerinden farklı.

Kelime aynı diye yanıldın öyle düşündün galiba zannımca.

Son düzenleme:
@Tayfunns vaktin olursa bir tercüme et be arkadaşım ben hiç bir şey anlamadım bu işten.
Atw ve stw polarizer monitöre eklenen bir optik film katmanı. IPS glow azaltıyor her modelde yok. Gözle görülür şekilde glow azalıyor yani normal bir IPS gibi parıldamıyor. Quantum dot katmanı gibi düşün. QD IPS monitörler var ya hani ama mini led değil. M27q2 QD mesela mini led değil ama quantum dot katmanı var. Aynı onun gibi düşün.

Mini led olmayan monitörlerde de atw stw polarizer kullanılabiliyor. Örneğin lg Nano IPS modellerinde kullanıyor. Hatta bu görsel lg nin pazarlaması
17151.webp

Son düzenleme:
Atw ve stw polarizer monitöre eklenen bir optik film katmanı. IPS glow azaltıyor her modelde yok. Quantum dot katmanı gibi düşün. QD IPS monitörler var ya hani ama mini led değil. M27q2 QD mesela mini led değil ama quantum dot katmanı var. Aynı onun gibi düşün.

Mini led olmayan monitörlerde de atw stw polarizer kullanılabiliyor. Örneğin lg Nano IPS modellerinde kullanıyor. Hatta bu görsel lg nin pazarlaması
Alıntıyı görüntüle

AOC geçen gün Fast IPS monitörüne bunu ekledi.
ben satılan bir tane monitör göremedim ips bu katman bulunan ve eminim fiyatlarıda bu bütçelerde asla değildir.

Atw ve stw polarizer monitöre eklenen bir optik film katmanı. IPS glow azaltıyor her modelde yok. Gözle görülür şekilde glow azalıyor yani normal bir IPS gibi parıldamıyor. Quantum dot katmanı gibi düşün. QD IPS monitörler var ya hani ama mini led değil. M27q2 QD mesela mini led değil ama quantum dot katmanı var. Aynı onun gibi düşün.

Alıntıyı görüntüle

AOC geçen gün Fast IPS monitörüne bunu ekledi.

Alıntıyı görüntüle

Circular Polarization farklı teknoloji.

Circular Polarization farklı teknoloji.

Doğrudur cok terim var hepsini bilmiyorum ben de 🫡

Hocam peki G65B den yüksek 320 Hz üzeri bir 1080p ips e mı yoksa miniled bir monitöre mı yada olede mi geçmeli fps rekabetçi ağırlıklı takıldığım için hala kararsızım 😭😭

Hocam peki G65B den yüksek 320 Hz üzeri bir 1080p ips e mı yoksa miniled bir monitöre mı yada olede mi geçmeli fps rekabetçi ağırlıklı takıldığım için hala kararsızım 😭😭

Edge Lit VA Samsung s27bg65 modelinin hızına alıştıysan VA MiniLED düşünüyorsan TCL 27R73Q gibi bir model anca tatmin eder seni. (Satışı yok stok akıbeti belirsiz)

OLED istiyorsan oynadığın aynı rekabetçi oyunu uzun saatler boyunca tekrara bindirme olabildiğince değişken vaziyette kullanmaya bak.

Son düzenleme:
Geri