Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
726
Akşam goodbyedpi açıp dcye girebiliyordum sonra pc kapat aç yaptım resledim falan geceden beri çalışmamaya başladı tüm alternatifleri denedim ama olmuyor ne yapabilirim. ?

az önce baktım zapret hala çalışıyor

Neden bi anda çalışmayı keser arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?

Hiç daha önce başına gelen yok mu

Ben Superonline kullanıyorum, Cloudflare uygulaması üzerinden 1.1.1.1 DNS'e bağlanmazsam çalışmıyor. Siz de deneyebilirsiniz.

Ben Superonline kullanıyorum, Cloudflare uygulaması üzerinden 1.1.1.1 DNS'e bağlanmazsam çalışmıyor. Siz de deneyebilirsiniz.
O program bende hem ping hem valoda sorun yaratıyor diye silmiştim zamanında. Benim anlamadığım bi anda neden böyle oldu.

Akşam goodbyedpi açıp dcye girebiliyordum sonra pc kapat aç yaptım resledim falan geceden beri çalışmamaya başladı tüm alternatifleri denedim ama olmuyor ne yapabilirim. ?
Bende de 2-3 gün önce çalışmamaya başladı splitwire turkey öneririm. Yapımcısı aynı Çağrı Taşkın adlı ağabeyimiz.

O program bende hem ping hem valoda sorun yaratıyor diye silmiştim zamanında. Benim anlamadığım bi anda neden böyle oldu.
Çünkü cloudflare uygulmasımda warp/vpn var onu kapat, vpn gibi şifreliyor vs. O yüzden ping oluyor onu kapatıp sadece dns bağlantısı yaptıracaksınız o zaman ping falan olmuyor

Son düzenleme:
Çünkü cloudflare uygulmasımda warp/vpn var onu kapat diyeceksiniz yani vpn gibi şifreliyor vs. O yüzden ping oluyor onu kapatıp sadece dns bağlantısı yaptıracaksınız o zaman ping falan olmuyor
bunlardan hangisi peki değişmiş galiba uygulama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende de 2-3 gün önce çalışmamaya başladı splitwire turkey öneririm. Yapımcısı aynı Çağrı Taşkın adlı ağabeyimiz.
splitwire içinden hangisini çalıştırayım ama mümkünse kurulum olmasın yani aç kapa yapabileyim goodbyedpi gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerçi iki dns yazanı da denedim ikisi de olmuyor checking for updates de kalıyor ama trafik ve dns yapınca açılıyor o da vpn galiba

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-18 203834.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-18 203834.webp
    5 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Geri