googleye yaz çıkar hocamo nedir acaba
O program bende hem ping hem valoda sorun yaratıyor diye silmiştim zamanında. Benim anlamadığım bi anda neden böyle oldu.Ben Superonline kullanıyorum, Cloudflare uygulaması üzerinden 1.1.1.1 DNS'e bağlanmazsam çalışmıyor. Siz de deneyebilirsiniz.
Bende de 2-3 gün önce çalışmamaya başladı splitwire turkey öneririm. Yapımcısı aynı Çağrı Taşkın adlı ağabeyimiz.Akşam goodbyedpi açıp dcye girebiliyordum sonra pc kapat aç yaptım resledim falan geceden beri çalışmamaya başladı tüm alternatifleri denedim ama olmuyor ne yapabilirim. ?
Çünkü cloudflare uygulmasımda warp/vpn var onu kapat, vpn gibi şifreliyor vs. O yüzden ping oluyor onu kapatıp sadece dns bağlantısı yaptıracaksınız o zaman ping falan olmuyorO program bende hem ping hem valoda sorun yaratıyor diye silmiştim zamanında. Benim anlamadığım bi anda neden böyle oldu.
bunlardan hangisi peki değişmiş galiba uygulamaÇünkü cloudflare uygulmasımda warp/vpn var onu kapat diyeceksiniz yani vpn gibi şifreliyor vs. O yüzden ping oluyor onu kapatıp sadece dns bağlantısı yaptıracaksınız o zaman ping falan olmuyor
splitwire içinden hangisini çalıştırayım ama mümkünse kurulum olmasın yani aç kapa yapabileyim goodbyedpi gibiBende de 2-3 gün önce çalışmamaya başladı splitwire turkey öneririm. Yapımcısı aynı Çağrı Taşkın adlı ağabeyimiz.