🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

fan setleri zaten 1000 lira civarına oluyor. İçinden kontrolcüsünü al kullan tek kontrolcüye bu kadar para vereceğine :D Bu ürünlerin bu kadar gereksiz pahalı olmasını anlamıyorum.
Hangi fan setinden kontrolcü çıkıyor zoko falan mı ?

fan setleri zaten 1000 lira civarına oluyor. İçinden kontrolcüsünü al kullan tek kontrolcüye bu kadar para vereceğine :D Bu ürünlerin bu kadar gereksiz pahalı olmasını anlamıyorum.
10 tane argb ve pwm fan girişli kontrolcü kit ben görmedim. Bol fan kullanan arkadaşlar için gayet güzel fiyat. Corsair kullanmasam direkt alır bir kenara atardım.

Hangi fan setinden kontrolcü çıkıyor zoko falan mı ?
Bunlar falan var. Zoko'nun seti kontrolcüsü var mı bilgim yok. Muhtemelen daha ucuzdur :kekw:

Bunlar falan var. Zoko'nun seti kontrolcüsü var mı bilgim yok. Muhtemelen daha ucuzdur :kekw:

Bunlar yanar bence ben geçenlerde thermalright markasınınkini aldım ateş gibi ısınıyor.

Aynen ucuza var onlar alınmalı

Ekler

• IMG_0646.webp
    IMG_0646.webp
    732.3 KB · Hit: 30
  • IMG_0647.webp
    IMG_0647.webp
    693.8 KB · Hit: 27
  • IMG_0648.webp
    IMG_0648.webp
    722.1 KB · Hit: 31
  • IMG_0664.webp
    IMG_0664.webp
    171.4 KB · Hit: 31
Aynen ucuza var onlar alınmalı
İlk defa kontrolcü yandığını gördüm sağolun hocam :D Alan alsın tabi size kalmış da ocypus'un da yanmayacağının garantisini kimse veremez bence.

İlk defa kontrolcü yandığını gördüm sağolun hocam :D Alan alsın tabi size kalmış da ocypus'un da yanmayacağının garantisini kimse veremez bence.
bence de kimse veremez onun garantisini ama ben Zoko’nun ürününün arkasında durmayacağının garantisini veriyorum

bence de kimse veremez onun garantisini ama ben Zoko’nun ürününün arkasında durmayacağının garantisini veriyorum
Zoko'dan kasa dışında fazla elektronik ürün alınmaz bence. Kablodur vs. bu tarz ürünler alınmamalı, çok ucuz fiyata ürettiriyorlar ve satıyorlar çünkü, riske girmeye değmez. Ama kasaları güzel.

Zoko'dan kasa dışında fazla elektronik ürün alınmaz bence. Kablodur vs. bu tarz ürünler alınmamalı, çok ucuz fiyata ürettiriyorlar ve satıyorlar çünkü, riske girmeye değmez. Ama kasaları güzel.
Dandik fason çin ürünleri işte ne bekleyeceksin kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,740
Üyeler
201,567
Son üye
rifatgnclogl
Geri