tamamdır çok teşekkür ederim hocam sağolasınAynen hocam e-atx yazan büyük boy oluyor, onu almak daha mantıklı 'fansız' yazmadığından da emin olun bazen fansız da ilan açıyorlar.
evet hoş duruyor. fanların maliyeti ne oldu size hocam ? bir de arkaya normal standart reverse fan alıp takmak yeterli oluyor mu yoksa egzoz fanın ekstra bir özelliği var mı ? bilmediğimden soruyorum3 tane eksin fan olmasına rağmen baya iyi duruyor. Farklı fanlar eksik dolana kadar.
Hocam altta ki 3lü grup reverse olarak aldım 3300TL tuttu , egzoz ekstrası yok sadece reverse almayacaksın o kadar. Ölçüleri de var 120mm veya 140mm daha çok tercih edilen 120mm oluyor , egzoz bazı kasalarda 140mm destekliyor benim kasam 120mm destekliyor mesela.tamamdır çok teşekkür ederim hocam sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet hoş duruyor. fanların maliyeti ne oldu size hocam ? bir de arkaya normal standart reverse fan alıp takmak yeterli oluyor mu yoksa egzoz fanın ekstra bir özelliği var mı ? bilmediğimden soruyorum
Bi sıvı da gider buna3 tane eksin fan olmasına rağmen baya iyi duruyor. Farklı fanlar eksik dolana kadar.
Çok pahalı ve bu işlemciye o kadar pahalı bir sıvı soğutucu için erken olduğunu düşünüyorum.Bi sıvı da gider buna
Aklımda olan şeyi yapmışsın düşündüğümdende iyi duruyor. Bende lian li mini v2 var fan aldım yanlara ve arkaya. Egzoz fanı olarak şu lian li nin ekranlı fanından almayı düşünüyordum fakat çok pahalıydı diğer kalan yerlere düz fan alacaktım. Bütçeden dolayı yapamadım fakat süper duruyormuş. İleride belki eldekini satıp alabilirim. Şuanlık böyle kasam:3 tane eksin fan olmasına rağmen baya iyi duruyor. Farklı fanlar eksik dolana kadar.
3 Fana 3300 vermissin o paraya360 sıvı var zatenÇok pahalı ve bu işlemciye o kadar pahalı bir sıvı soğutucu için erken olduğunu düşünüyorum.
Hangisi hocam link atar mısın3 Fana 3300 vermissin o paraya360 sıvı var zaten![]()
Hangisi hocam link atar mısın![]()
Bende mini düşünüyordum ilk başta sonradan ikinci elde 5k fiyatına EVO RGB alınca yol buraya çıktı. Sıvı soğutucu olarak LCD-S modelini düşünüyorum.Aklımda olan şeyi yapmışsın düşündüğümdende iyi duruyor. Bende lian li mini v2 var fan aldım yanlara ve arkaya. Egzoz fanı olarak şu lian li nin ekranlı fanından almayı düşünüyordum fakat çok pahalıydı diğer kalan yerlere düz fan alacaktım. Bütçeden dolayı yapamadım fakat süper duruyormuş. İleride belki eldekini satıp alabilirim. Şuanlık böyle kasam:
Hocam lian li olarak almayı düşünüyorum yoksa çok güzel soğutmalar var ucuz.![]()
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ha o ayrı ona bisey diyemem.Bende mini düşünüyordum ilk başta sonradan ikinci elde 5k fiyatına EVO RGB alınca yol buraya çıktı. Sıvı soğutucu olarak LCD-S modelini düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam lian li olarak almayı düşünüyorum yoksa çok güzel soğutmalar var ucuz.