Aynı ürünmü ama?ben teknolojik toptacısında değilim ama bize gelen müşterilerin bazıları bu bir milyoncu tarzında müşterilerrde geliyor onlardan birine sormuştum 100-120 arası bir fiyat demişti bazen bizdeki ürünlere %100-200 fiyat koyup satanlar bile var
evet hatırladığım kadarıylşaAynı ürünmü ama?
Tavsiye edilir benzer ürün mevcut bende iyi serinletiyor hele hele PC için Süper ürün uzun süre sipariş verilmeyen hesaplarda extra kupon mevcut bilginiz olsun
Kiwi KFAN-7607 Şarjlı Masa Vantilatörü Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Kiwi KFAN-7607 Şarjlı Masa Vantilatörü Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ne demek hocam benden memnun kaldım bu üründen ses vs geliyor ama rahatsız edecek kadar değil üflemesi vs çok iyihocam çok sağol çok güzel ürünmüş ya, büyük 1. kademe bile yetiyor, ses yapmıyor 224 liraya geldi kargo ücretsiz valla geçen 480 liraya bir almıştım bozuldu geri iade ettim çok dandikti
Kargo parasına fan hocam daha ne olsun, bedavaya geldi diyebilirimne demek hocam benden memnun kaldım bu üründen ses vs geliyor ama rahatsız edecek kadar değil üflemesi vs çok iyi