Bu ürün indirime girmiş alınabilir, ayrıca İnci Mavisi rengine de bakın. Bence pembesi de hoş duruyor.
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
wraithesports.com
ATK A9 bence Plus dışındaki modelleri özelliklerine göre kötü fiyatlandırılmış. ATK'nin de bir ara şu modelleri 5-6 farklı seçeneğe bölmeyi salması lazım. Tamamen karmaşa oluşturuyorlar. Sky F1 sensörü ve switchi daha iyi. Bataryası 300 MAh, ama içindeki MCU ve 1K Hz kullanırsanız uzun süre iş görüyor. Ben de Scyrox V8 kullanıyorum, rahat 1 hafta götürüyor. Ayrıca daha hafif bir fare.
Wraith de şu fare tablolarını telefondan çekilmiş gibi büyük değil de, daha görseller ile desteklenmiş güzel bir tablolama yapsa çok güzel olacak. Meyer Gaming sitesindeki fare özellik tabloları çok daha iyi.
Meyer demişken bütçe zorlarsan, şu ürünü de öneririm. Daha uzun ömürlü olacaktır. İçinde 160 milyon tıklamalı switch var. Kırmadığın sürece bayağı uzun süre kullanırsın. Ayrıca ergonomik tutuşu var. Kendim de bugün sabah birine önerirken aldım. Ayrıca içerik üreticisi kodları ile ₺3879 mu neye denk geliyor. Ben keymo kodunu kullandım, istersen Meyer gaming kodu diye aratıp istediğin bir kodu da kullanabilirsin.
VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Bu da pil olarak iki ATK ürünün arasında, gramajı da aynı şekilde arada kalıyor. Sensörlerde ATK A9 Ultimate 2.0 3395, diğer önerdiğim iki üründe 3950 var. Yanlarındaki Ultra, Extreme falan kendi yazılımları ile dahil ettikleri şeyleri belli ediyor, çok önemli değil. Ama Y2 Master+ içerisinde FPS oyunları için ayrı da bir yazılım var. Görselde de yazıyor.