Çözüldü✓ RTX 5090 Bilgisayar Toplama Yardım Talebi

Uyardığınız için çok teşekkür ederim. Yani sistem parçalarını teker teker topladığımda çok daha pahalı çıkıyor. Bu yüzden değerlendirmek istediğim bir sistem bu. Farklı varyasyonlar ile denediğimde de çok bir fark olmuyordu. Siyah versiyonlarını da topladım teker teker araştırarak, çok daha pahalı çıktı şuanki haline göre. Aslında çok daha uygun fiyatlara toplayabilirdim sahibindende açılmamış kutulu garantili faturalı ürünler de var ama o kadar uğraşmak istemiyorum. Herhangi bir sorun yaşamam durumunda iade veya değişim talebime olumsuz dönüş yapılırsa da hukuki yollarla işimi çözebilecek durumdayım şuanda.
Zaten hukuki yollardan çözebilirsiniz.Ama bir bilgisayara bu kadar para verecek bir insansanız sizin için paradan çok zaman daha önemlidir muhtemelen.Ayrıca gaming gen de üst seviye sistemler satılıyor galiba son zamanlarda.İsterseniz göz atın.

bu 5090 fiyatları nolmuş böyle la korkunç ben makul fiyata aldım diye mutluydum şu an satsam üstüne kâr bırakacak
220bin falan 2. elde 5090 mesela 1 ay önce 150-170 civarındaydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç gün içinde RTX 5090'lı bir sistem toplayacağım. Bütçem 350-400K civarlarında. İşlemci olarak Ryzen 9 9900x3d, 64GB ram, ve 2TB m2 ssd alacağım. Ekran kartlarından pek anlamadığım için sizlere danışmaya karar verdim. Bilgisizliğim yüzünden yanlış ürünler almaktan korkuyorum. Özellikle soğutma konusunda başarılı olan bir 5090 almak istiyorum. Yapay zeka işleriyle uğraşıyorum, yani genel olarak ekran kartım epey yük altında olacak. 2. El ürün düşünmüyorum. Hazır sistem önerilerinize de açığım, şimdiden ilgilenen değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim.

İlgimi çeken ve fiyat açısından da fena olmayan bir adet sistem bulabildim;
Benim elimde hazır komple 5090lı sistem var mesela. Satıyom 96gb ram 4 tb ssd 1250w msi gold psu x870 7800x3d falan böyle bi local llm için pc toplamıstım sonradan vazhectim :d

Zaten hukuki yollardan çözebilirsiniz.Ama bir bilgisayara bu kadar para verecek bir insansanız sizin için paradan çok zaman daha önemlidir muhtemelen.Ayrıca gaming gen de üst seviye sistemler satılıyor galiba son zamanlarda.İsterseniz göz atın.
Gaming gen trdeki sistemlerle de kıyasladım. Benim alacağım sistem avantajlı geldi bana. 405k falan tutacak sanırım. Hem komple beyaz sistem, hem de fiyat olarak avantajlı. Ufak tefek değişimlerle istediğim aşamaya geldim.

220bin falan 2. elde 5090 mesela 1 ay önce 150-170 civarındaydı

Benim elimde hazır komple 5090lı sistem var mesela. Satıyom 96gb ram 4 tb ssd 1250w msi gold psu x870 7800x3d falan böyle bi local llm için pc toplamıstım sonradan vazhectim :d
😂Neden vazgeçtiniz

Gaming gen trdeki sistemlerle de kıyasladım. Benim alacağım sistem avantajlı geldi bana. 405k falan tutacak sanırım. Hem komple beyaz sistem, hem de fiyat olarak avantajlı. Ufak tefek değişimlerle istediğim aşamaya geldim.

😂Neden vazgeçtiniz
Para lazım o yüzden :kekw: Her parçayı topladımşimdi satmam lazım

Sonunda hayalini kurduğum sistemi sipariş ettim. Bu süreçte bana zamanını ayırıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.🙏🙏

Ekler

• Bilgisayar Sipariş.webp
    Bilgisayar Sipariş.webp
    52.4 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,496
Üyeler
202,627
Son üye
emre2746