Samsung S24 Ultra Vs iPhone 15 Pro Max Yd

Ke35

80+
Reaksiyon skoru
1
İkinci el yurtdışı S24 ultra ile 15 pro max arasında kaldım, S24 ultranın ekranı benim için biraz fazla büyük ama iPhone 15 pro max inde oyunlarda ısınma sorunu olduğunu yüksek derecelere çıktığını duydum eğer kullanan veya daha önce bu telefonları deneyimlemiş olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

15 pro max arkadaşımda vardı ve harbiden güzel ısınıyor özellikle oyunlarda vesaire , s24u hakkında bilgim yok

15P serisi 16 ve 17P serisine göre fazla ısınıyor ama aşırı ısınma sorunu İOS 18 sonrası çözüldü. 2 Yıldan uzun süredir 15 Pro serisi, 1 yıldan uzun süredir Pro Max kullanıyorum, 2. tel olarak bir süredir S26 Ultra var, beklentilere göre değişmekle beraber benim tercihim net şekilde 15 Pro Max olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ke35
S24U'yu 1.5 sene kullandım. Isınma sorunu yaşatmaz, server kaydından dolayı avantajı var. Kabalığı ise 15 PM'e göre çok bir şey fark etmeyecek ikisi de büyük ve ağır telefonlar yine de S24U daha keskin hatlara sahip olduğu için kaba fakat çok janti duruyor.

Ben zamanında bu ikilemde kalıp S24U 'yu tercih etmiştim açıkçası hiç "keşke 15PM alsaydım" demedim. S24U'dan sonra da daha küçük bir cihaz kullanayım diye iPhone 15 kullandım 5-6 aylığına ve iOS 26'dan hiç memnun kalmadım, leş gibi bir işletim sistemi. Bunu iOS için demiyorum, özellikle iOS 26 için diyorum çünkü kardeşimde iPhone 13 var ve iOS 18 kullanıyor telefon zımba gibi. Bizimkisi ise durduğu yerde aşırı ısınma yapıyor, uzun süre facetime veya wp görüşmelerinde arkaplanda işlem yaparken sık sık takılıyor. 15 PM'de aynı şey olur mu olmaz mı bilmem fakat iOS 26'nın şu an OneUI'dan daha iyi bir deneyim vermeyeceğine adım gibi eminim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ke35
Geri