Kaliteli, Zaman Öldürmelik Mobil Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Oynadığım oyunlardan çok sıkıldığım için yeni bir mobil oyun arıyorum, kart oyunu ve sıra tabanlı rpg 'dışında' her türlü oyun olur, uzun oynayış gerektiren bir oyun olursa daha iyi olur. Ücretli oyunlardan da önerebilirsiniz. şimdiden teşekkürler

Oynadığım oyunlardan çok sıkıldığım için yeni bir mobil oyun arıyorum, kart oyunu ve sıra tabanlı rpg 'dışında' her türlü oyun olur, uzun oynayış gerektiren bir oyun olursa daha iyi olur. Ücretli oyunlardan da önerebilirsiniz. şimdiden teşekkürler
Fortnite ve 101 okey akar gider dostum

Hele birde gamepad ile fortnite oynadın mıydı mükemmel

idle oyun olur dersen blade idle mükemmel bir şey
ama günde 10 dk bilgisayardan girmen veya reklamsız oynayışı alman lazım, reklam sadece ekstra ödül için izleniyor ama o ekstra ödülü almazsan gelişmen bayağı yavaşlıyor, bilgisayardan goggle play games beta ile girersen oyun içi para ile o ödülleri toplayabiliyorsun, 15 verip 120 alıyorsun gibi düşünebilirsin
normal oyunda hiç reklam yok

Son düzenleme:
Steamden androide portlanmış neredeyse tüm oyunlar, rockstar oyunları vb. Dead cells, beat cop güzeldir pixel tabanlı. Dont starve. Northgard var RTS uzun süre sarabilir age of empires tarzı. Little nightmares. Minecraft Terraria sandbox. Emülatörden nintedo, psp oyunları, nfs most wanted falan.

Steamden androide portlanmış neredeyse tüm oyunlar, rockstar oyunları vb. Dead cells, beat cop güzeldir pixel tabanlı. Dont starve. Northgard var RTS uzun süre sarabilir age of empires tarzı. Little nightmares. Minecraft Terraria sandbox. Emülatörden nintedo, psp oyunları, nfs most wanted falan.
Arkadaş gamepad ile mi oynuyacak belirtmemiş yoksa senin dediklerin güzel

soccer mocce-eğer kurarım dersen psp emülatöründe god of war/pes 13-fifa 14-grand troismo falan psp oyunları olur

önerileriniz için teşekkürler 101 okeye bakacağım beğenmezsem de dead cellse geri dönerim

Geri