Max 3.5k Kasa Önerisi

Muhtemelen tek çekim. Taksit ve satış sonrası güvence için bir tık daha fazla ödeyerek Trendyol, HB , n11 gibi yerlere bakabilirsiniz ZOKO King diye aratıp.
Evet o kadayıda düşündüm ama başka sitelerde pahalı şuan next alpha elite diye kasa var ona bi bakıyorum

Bu sıvı soğutucuyu aldım ve en az 330mm ekran kartı alanı olan kasaya ihtiyacım var.Matx anakart kullanacağım. 4 pin pwm kablosu olması benim için önemli anakary yazılımından fanlarımı kontrol etmek istiyorum. Bütün kasa önerilerine açığım .
Hocam asus a21 plus alabılırsın anakartın matx ise alabılırsın

eskiden elraen ve unlostun sponsoruydu şuan bilmiyorum
Abim marka güzel ve kaliteli onu biliyorum ama internette modelle ilgili ne adam gibi bilgi var nede ürünün platformlarda değerlendirmesi veya satıcıya sorulan sorusu yok o yüzden güvenemedim ve dediğim gibi pwm için 4 pin kablo var mı yok mu onu bile bilmiyorum şuan bilgi yok

Öyle yapmak için kasaya 4 pin kablo takman gerekiyor oda fanlarda olması gerek direkmen araştırdığıma göre o kablo yok sadece 3 pin argb kablosu var
kontrolcü ile geliyor en dandik zoko argb kasada bile

Abim marka güzel ve kaliteli onu biliyorum ama internette modelle ilgili ne adam gibi bilgi var nede ürünün platformlarda değerlendirmesi veya satıcıya sorulan sorusu yok o yüzden güvenemedim ve dediğim gibi pwm için 4 pin kablo var mı yok mu onu bile bilmiyorum şuan bilgi yok
Ben sana bilgiyi veriyorum işte vento kasayı aldığın zaman fanların renklerini ve kontrol ayarlarını (hız rpm ne istersen) istediğin sekilde ayarlayabilirsiniz

Kargo ücreti ile ₺3609 denk geliyor. Kasalardan çok anlamıyorum, arkadaşlar sorun varsa yazarlar.

2026-08-19_23-27.webp

Gerçi bunda PSU alta değil ortaya konuyor, o kötüymüş ya. Dark'ın belki akvaryum değil de düz kasalarına da bakılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada aynı kasaysa HB üzerinde ₺250 kupon var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ₺250 kuponun geçtiği bilgisayar kasalarına da şu sayfadan ulabilirsiniz. Konuya bakan arkadaşlar bağlantıya girip varsa daha iyi öneriler arkadaşa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
4pin değil zaten kendi üzerinde fan kontrolcü ile gelir argb olduğu için 3 pindir

Cpu fan soketine taktigin fanları istediğin sekilde kontrol edersin zaten
Nasıl yani ben çok araştırdım game in game dream de fan hızını ayarlayamadığım sonucuna varmıştım

Nasıl yani ben çok araştırdım game in game dream de fan hızını ayarlayamadığım sonucuna varmıştım
Ben sana direk bilirkişi olarak söylüyorum gönderdiğim modelde yapman gereken kontrolcü üzerinden gelen cpu fan soketini anakartina taktığın zaman istediğin sekilde hızını kontrol edeceksin

Anakartin argb destegi varsa yazilim ile istediğin renk ton ne istersen ayarlayabilirsiniz

Yoksada kasa üzerinden tuşlarla belirli argb kombinasyonu yapabilirsin

Geri