Hocam, bence demek istediğimi hiç anlamamışsınız. İlk kısımda gayet iyi anime siteleri olduğunu söylüyorum, siz hâlâ “Hayır, yok. Hepsinde reklam bombardımanı veya kötü yazılım var.” diyorsunuz.
Ama yanılıyorsunuz. Piyasada gayet kaliteli ve düzgün siteler var. Anizium, AnimeciX, OpenAnime gibi birçok örnek mevcut. Bunlar sadece benim bildiklerim. Ben genelde AnimeciX kullanıyorum ve reklam bombardımanı gibi bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım.
Bu yüzden diğer siteleri kötüleyerek kendi ürününüze insan çekmeye çalışmanızdan başka bir şey göremiyorum. Ben de size “Böyle insan çekemezsiniz. İftira atmak yerine zihninizi çalıştırın, yeteneklerinizi konuşturun ve insanların istediği bir site sunun.” diyorum.
Yani “Anime siteleri çok kötü beyler, gelin benim siteme.” gibi amatörce bir yaklaşım yerine, örneğin:
“Türkiye’deki anime izleme deneyimini teknik olarak iyileştiren bir streaming platformu geliştiriyorum.
Reklamsız, hızlı, düzgün bir arayüze; kaliteli encode ve yüksek bitrate’e; düzgün altyazıya, TV desteğine, hızlı player’a, kaliteli aramaya ve devam etme sistemine sahip bir site sunarak anime izleme deneyiminizi iyileştirmeyi hedefliyorum.”
gibi, doğrudan sunduğunuz hizmeti ve kullanıcıya sağlayacağınız faydayı anlatan daha profesyonel bir tanıtım yapmalısınız.
Boş vaatlerle veya diğer siteleri kötüleyerek değil, ortaya gerçekten iyi bir ürün koyarak.