Shizue Izawa
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
kapsül fiyatları 300-400 lira daha pahalı ama her türlü makineyle çok iyi kampanya
Kahve makinası arıyordum bu yorumu görünce gerçekten 10k verip Philips almak daha mantıklı geldiÜrün pratik ama hem bayat kahve içiyorsun hem de çok pahalı kahve içiyosun. 10000 TL 'ye Philips 2200 alıp herhangi bir yerden çekirdek kahveyi 800-900'e (hatta bazı sitelerde 600 liraya bile var kg fiyatı) alıp içmek çok daha mantıklı. Makine hediye gibi görünüyor ama uzun vadede parasını misliyle çıkarıyor kapsül satarak.
temizliğini araştır, eğer sana kolay gelirse yapmaktan erinmeyeceksen en mantıklısı böyle bi setup kurmak.Kahve makinası arıyordum bu yorumu görünce gerçekten 10k verip Philips almak daha mantıklı geldi![]()
aslında temizliğinde çok bir şey yok. çok sık tüketilmiyorsa her kullanımda tepsiyi ve atık kahve kutusunu boşaltacak kahve tiryakisi değilse kullanan bir süre sonra kullanmayı bile unutur küflenir yoksa, sık tüketiliyorsa atık kahve ve atık su sık dolar doldur boşalt temizlenir. haftada bir iç mekanizmayı da sudan geçirir yeter.temizliğini araştır, eğer sana kolay gelirse yapmaktan erinmeyeceksen en mantıklısı böyle bi setup kurmak.
yine de böceklenebilen bişey otomatik kahve makinelerinin içi. Yapmak şart o yüzden söyledim.aslında temizliğinde çok bir şey yok. çok sık tüketilmiyorsa her kullanımda tepsiyi ve atık kahve kutusunu boşaltacak kahve tiryakisi değilse kullanan bir süre sonra kullanmayı bile unutur küflenir yoksa, sık tüketiliyorsa atık kahve ve atık su sık dolar doldur boşalt temizlenir. haftada bir iç mekanizmayı da sudan geçirir yeter.
Bu tarz kapsül makinaların hiç bir anlamı yok benim gözümde nescafenin çakallığı tamamen tüketim çılgınlığı, hazır çorba gibi sallama çay gibi bir şey.
Evet yapmak şart, ama iki üründe de sosyal medyada böceklendireni gördüm. kapsül makinesinden kurt çıkartan, öğütücülü makinadan hamam böceği temizleyen. Ben öğütücülüde sıkıntı yaşamadım uzun süre kullanmadığımda öğütücü dışında hiç bir zaman temizlemeden bırakmadım. kullanma talimatlarına uyulduğunda hepsi temiz ama ben öğütücülüyü tavsiye ederim.yine de böceklenebilen bişey otomatik kahve makinelerinin içi. Yapmak şart o yüzden söyledim.
bende otomatik ürün tavsiye ettim yukarıdaki mesajımda. bende hem manuel hem otomatik makine var ayrıca flat burr değirmenimde var. değirmen temizliği önemli normal şartlarda ama otomatik makinelerde kimse dikkat etmiyor özel tozlar satılıyor kahve yağını arındırmak için ama dediğim gibi kullananı pek görmedim. çok içilmiyorsa, unutulacak kadar az kullanılıyorsa makineyi alıp böceklendikten sonra çöpe atacağına kapsüllü almak daha mantıklı. onun temizliği bunlardan daha kolay.Evet yapmak şart, ama iki üründe de sosyal medyada böceklendireni gördüm. kapsül makinesinden kurt çıkartan, öğütücülü makinadan hamam böceği temizleyen. Ben öğütücülüde sıkıntı yaşamadım uzun süre kullanmadığımda öğütücü dışında hiç bir zaman temizlemeden bırakmadım. kullanma talimatlarına uyulduğunda hepsi temiz ama ben öğütücülüyü tavsiye ederim.