Huawei Pura 90 Serisi Alınır mı ?

frose

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5
Biliyorsunuz ki Huawei pura 90 serisi bugün satışa çıkıyor ve 90s pro modeli 11.000 pro Max modeli ise ₺20.000 indirimli çıkacak daha önce Pura 80 pro'nun kamerasını denenmiş ve çok beğenmiştim hazır bu kadar indirimli çıkacak ve globalde de geçen seneye göre fiyatları daha düşük çıkmış olmasından ötürü biraz kanın üstünde telefona sizce almaya değer mi ?
Edit: (Ayrıca şu an zaten bir akıllı saat 5 adaptöre ihtiyacım var telefon ile beraber gelen bu ikisinin fiyatı da düşünce baya önemli bir indirim oluyor klasik Google vs den dolayı düşüncelerim var sadece cesaret edemiyorum henüz)

ben sevmiyorum almazdım

Biliyorsunuz ki Huawei pura 90 serisi bugün satışa çıkıyor ve 90s pro modeli 11.000 pro Max modeli ise ₺20.000 indirimli çıkacak daha önce Pura 80 pro'nun kamerasını denenmiş ve çok beğenmiştim hazır bu kadar indirimli çıkacak ve globalde de geçen seneye göre fiyatları daha düşük çıkmış olmasından ötürü biraz kanın üstünde telefona sizce almaya değer mi
Güzel telefon kimse kötü diyemez fakat ikinciel değer kaybı sizin için önemli ise almayın.

Google bir şekilde yan parti yazılımlarla falan kuruyorlar, optimizasyon olarakta genelde harika telefonlar çıkarıyor huawei canlı olarak inceleme imkanın varsa incele ona göre al. Üstteki hocamında da dediği gibi değer kaybını göze alarak al.

Google bir şekilde yan parti yazılımlarla falan kuruyorlar, optimizasyon olarakta genelde harika telefonlar çıkarıyor huawei canlı olarak inceleme imkanın varsa incele ona göre al. Üstteki hocamında da dediği gibi değer kaybını göze alarak al.
99 TL ön ödeme yapayım çıkınca bakarım o zaman sağ olun

Hocam o sorun çözülmüş heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o sorun çözülmüş heralde
Google yükleme sorunu

Asla alınmaz. Google hizmetleri yok. İşlemcisi 5 sene geriden geliyor. 100 bin liranızı çöpe atmış olursunuz. Iphone ve Samsung modellerine bakın.

Asla alınmaz. Google hizmetleri yok. İşlemcisi 5 sene geriden geliyor. 100 bin liranızı çöpe atmış olursunuz. Iphone ve Samsung modellerine bakın.
50 bin TL'ye gelmiş olacak totalde ayrıca Googleı gemini hariç kullanmıyor sayılırım

50 bin TL'ye gelmiş olacak totalde ayrıca Googleı gemini hariç kullanmıyor sayılırım
Alınacak cihaz değil bence. Yine de siz bilirsiniz karar sizin. Bu huawei telefonlarda mobil bankacılık uygulamalarında bildirim ve nfc sorunları yaşayanlar da var. Onu da bir araştırın bence. Forumda bir konuda görmüştüm.

Şuan 90s pro max kullanıyorum. Çok iyi telefon, Google sorunu yaşamadım 30 saniyemi almadı kurup kullanmaya başlamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tr fiyatı pro 80 bin TL. Pro max 120 bin TL çıktı. Ben yurt dışı aldım. 5 gün oldu.

google sorunu kısmi çözüldü bu arada , fabrikasyon otomatik ayarlamışlar google hizmetlerini kullanmak için ek bir şey yüklemeye gerek yok kendisi yükleyip açıyor

Ben yazılım konusunda huawei ye güvenmiyorum. daha düne kadar en üst düzey telefonunda bile android 12 vardı.

Geri