Eve Usta Çağırmak İstediğinizde Ne Yapıyorsunuz?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Eve usta çağırmak istediğinizde ne yapıyorsunuz? İnternetten dükkan mı arıyorsunuz yoksa kullandığınız bir platform var mı? Varsa hangisini tercih ediyorsunuz?

Armut veya google maps yazıyosun yakında kim varsa arıyosun

tanıdık usta çağırıyorum

Tanıdık usta çağırırım

tanıdık çağırıyoruz usta biz de,ama yeni bir site çıktı biyetis diye kuran adam benle arkadaşa iş teklifinde bulundu sonradan ghostladı bizi

Bunun birde usta tarafından cevaplayayim. Bize arıza gelir su patlaması gibi acil bir durum yoksa o arızaya ustamin keyfine göre gideriz. Hiç boş durmayız ama arıza varsa gideriz önceliği acillere veririz ondan sonra acil olmayan arızalar tamamen ustanın keyfine bağlı sirasi.

Merhabalar. Eve usta çağırmak istediğinizde ne yapıyorsunuz? İnternetten dükkan mı arıyorsunuz yoksa kullandığınız bir platform var mı? Varsa hangisini tercih ediyorsunuz?
mapsten aratıp numarayı arıyorum

Mesleğim gereği çok fazla insanla iletişim kuruyorum. Bir süre sonra o insanlarla ahbap oluyorsun. O yüzden bir işim olduğunda saolsunlar hemen ilgileniyorlar. Bence çoğu esnafın veya iletişim kabiliyeti yüksek olan kişilerin bir süre sonra çevresi oluşuyordur.

başka eve taşınıyoruz, bu zamanda ustayla uğraşılmaz dünya kadar para ve rezalet hizmet

Armut diye bir uygulama var. İşinin detaylarını yazıyorsun onlar sana fiyat veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,350
Üyeler
202,263
Son üye
veyselskll
Geri