Tıp Öğrencisi İçin Tablet Önerisi

hocam tıp öğrencisi olarak söylyim fiyatlar hakkında çok bi bilgim yok ama ben ipad air almıştım 2 sene öncesinde almıştım çok hardcore not tutan bi insan değlim sadece slayta bakayım yeter kafasındayım bana yetiyor ama arkadaşlarımdan biliyorum ios tarafı eksik kalabiliyor hardcore not tutucaksan eğer android tablet kullanan kızların notlarını alıyorum hep :D

hocam tıp öğrencisi olarak söylyim fiyatlar hakkında çok bi bilgim yok ama ben ipad air almıştım 2 sene öncesinde almıştım çok hardcore not tutan bi insan değlim sadece slayta bakayım yeter kafasındayım bana yetiyor ama arkadaşlarımdan biliyorum ios tarafı eksik kalabiliyor hardcore not tutucaksan eğer android tablet kullanan kızların notlarını alıyorum hep :D
Samsunga yaklaştık gibi kafa olarak zaten ama kişisel meraktan soruyorum honor kullanan var mı? :LOL:

goodnotes almadın mı? kalıcı planını
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsunga yaklaştık gibi kafa olarak zaten ama kişisel meraktan soruyorum honor kullanan var mı? :LOL:
telefon napacaksınız? lablarda tablet çoğu zaman kullanılmıyor
mevcut hangi telefonu var

tecno marka telefonu var şu an açıkçası öyle bir ihtiyaç olacağını düşünmedik siz söyleyene kadar.

tecno marka telefonu var şu an açıkçası öyle bir ihtiyaç olacağını düşünmedik siz söyleyene kadar.
çalışma düzeyine bağlı ihtiyacı olabilir, biraz inek kısımdan olmak istiyorsa amfide zoom ihtiyacı oluyor, histoloji derslerinde mikroskop fotoğrafı kendisi çekmek isteyebilir daha yüksek kalitede daha rahat ayırt edeyim isterse bir de anatomi maketi çekmek isteyebilir
samsung tablet-telefon olursa samsung notes tüm notları birbiriyle eşitliyor, tabletten telefondan not alınca direkt geliyor

Telefonu da ciddi şekilde değerlendirelim o zaman

Başka önerileriniz olur mu bir yandan, goodnotes dediniz mesela bunun gibi uygulama vs.

ultra serisinden olursa direkt 2. tablet olarak kullanabilir ama pahalıya gelir
a56-a57-s25 fe olursa normal telefon olarak kullanır, lablarda da işini görür

Başka önerileriniz olur mu bir yandan, goodnotes dediniz mesela bunun gibi uygulama vs.
samsungta direkt yüklü gelen samsung notes
ipadde goodnotes (tek sefer ödemeli ücretli, 1k küsur olması lazım)

almadım yok not tutan biri değlim zaten okuyorum sadece ios uygulaması yetiyor bana

almadım yok not tutan biri değlim zaten okuyorum sadece ios uygulaması yetiyor bana
En kötü ücretsiz planı kullanılır veya Collanote güzel ücretsiz kullanım için. Apple notlara kalemle not almayı denemeye bile uğraşmadım çok eksik.

Notability bana göre en iyisi ama hem ücretsiz sürümü çok kısıtlı hem ücretli sürümde yıllık abonelik almaya mecbur bırakıyor o yüzden Goodnotes ile mutluyum ben 😀

ben s9 ultra kullanıyorum. kılıfım baya ince. diğer kişilerin kılıfları ile yan yana koyunca aynı boyutta gibi gözüküyor ama benim kılıfta ekstra kalem koyulacak yer yok arkaya yada üstte manyetiği var oraya tutturuyorum.
öyle yapabilirsin. ama uyarım olsun ben aldığım zaman kılıf bulması zordu ben yurtdışından söyledim kulıfı şuanda söylenmiyor

Geri