Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

elektrikli alıcaksan mg4 al geç, elektrikli düşünmüyorsan şunu önerebilirim acemiliği atmak için düşük model araba alman. 2006-2010 model suzuki swift al ikinci elleri uygun sorunsuz araba, biraz tecrübe edince yüksek bi araba alırsın, acemiliği 1 milyonluk arabada atmazdım şahsen, ben bu şekilde yaptım swifti satıp mg4 alıcam bikaç aya inşallah

Son düzenleme:
Merhaba, Ehliyeti yeni aldım daha trafiğe bile çıkmadım. İstabul'da yaşıyorum bizim burasıda dar sokaklar hep, Fatih tarafındayım. 1-1.3Milyon arası bütcem var. Sizce nasıl bir arabaya bakmalıyım? Havalimanına gidip geleceğim daha çok, orada çalışıyorum. Ailemin de arabası olmadığı için arabalar hakkında pek fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Havalimanında meslek nedir hocam?

Havalimanında meslek nedir hocam?
Kabin memuru knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elektrikli alıcaksan mg4 al geç, elektrikli düşünmüyorsan şunu önerebilirim acemiliği atmak için düşük model araba alman. 2006-2010 model suzuki swift al ikinci elleri uygun sorunsuz araba, biraz tecrübe edince yüksek bi araba alırsın, acemiliği 1 milyonluk arabada atmazdım şahsen, ben bu şekilde yaptım swifti satıp mg4 alıcam bikaç aya inşallah
Anladım yani öyle yapacağım sanırım ama otomatik araba istiyorum manul çok uğraştırıyor sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Küçük araba isteyen ve acemi birisine togg önermek nasıl bir mantıktır anlamadım.Toggdan uzak durun.Halen oturmamış bir araba.Size tavsiyem suzuki swiftlere bakmanız.Hem ufak bir araba olduğundan her yere kolaylıkla park edersiniz hem de sizin hatalı kullanımlarınızı,bakımsızlığınızı tolere edebilecek kadar sıkıntısız bir araba.Honda city de olabilirdi ancak o biraz daha uzun bir araba.Togg önerenden sonra honda city önermek pek de mantıksız gelmiyor açıkçası.

Küçük araba isteyen ve acemi birisine togg önermek nasıl bir mantıktır anlamadım.Toggdan uzak durun.Halen oturmamış bir araba.Size tavsiyem suzuki swiftlere bakmanız.Hem ufak bir araba olduğundan her yere kolaylıkla park edersiniz hem de sizin hatalı kullanımlarınızı,bakımsızlığınızı tolere edebilecek kadar sıkıntısız bir araba.Honda city de olabilirdi ancak o biraz daha uzun bir araba.Togg önerenden sonra honda city önermek pek de mantıksız gelmiyor açıkçası.
Ya almışken arabanın şekli felande güzel dursun istiyorum diğer yandan da dediğiniz gibi kaza vs yaparmıyım onu düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Geri