Oynayacagı/çıkacak oyunla alakalı.Şuan için yeterli olsa bile 1 2 sene sonra sınıra dayanır.
Ben ztn 60 serisinde yükseltme yapicam maximum bu kartı 2030 a kadar kullanırım o zamana kadar da 4k yüksek ayarlarda dlss mfg teknolojileri ile oynatmaz mi sizceOynayacagı/çıkacak oyunla alakalı.
Oynayacağim en ağır oyun muhtemelen the last of us part 1 ve part 2 olur o da optimizasyonu çok kötü onun dışında spiderman genshin impact gibi gibi oyunlar oynicam sence yeterli olur muOynayacagı/çıkacak oyunla alakalı.
Vİdeosunu attım oynatıyor. İşinizi görür ancak illa nvidia demiyorsanız 9070xt alabilirsiniz.Ben ztn 60 serisinde yükseltme yapicam maximum bu kartı 2030 a kadar kullanırım o zamana kadar da 4k yüksek ayarlarda dlss mfg teknolojileri ile oynatmaz mi sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oynayacağim en ağır oyun muhtemelen the last of us part 1 ve part 2 olur o da optimizasyonu çok kötü onun dışında spiderman genshin impact gibi gibi oyunlar oynicam sence yeterli olur mu
Amd ye yanaşmıyorum sebebi ise editörlük ve yapay zekaylada uğraşıyorum ondan nvidia daha önde tabikide biliyorum Rx 9070 xt nin daha güçlü olduğunu rakibi direk ztn 5070 ti ama malesef elimde olsa 5070 ti alırım ama şu anlık bütçem 5070 e yetiyor süper serisini beklersemde devasa zamlar gelebilir o yüzden riske atmaya hiç gerek yok 60 serisi çıkip fiyatları dengelene kadar 5070 kullanicam maxiumum 2030 a kadarVİdeosunu attım oynatıyor. İşinizi görür ancak illa nvidia demiyorsanız 9070xt alabilirsiniz.
O zaman alınabilir. Super serisi cıkacak diye bir olay yok kesinleşmiş.Amd ye yanaşmıyorum sebebi ise editörlük ve yapay zekaylada uğraşıyorum ondan nvidia daha önde tabikide biliyorum Rx 9070 xt nin daha güçlü olduğunu rakibi direk ztn 5070 ti ama malesef elimde olsa 5070 ti alırım ama şu anlık bütçem 5070 e yetiyor süper serisini beklersemde devasa zamlar gelebilir o yüzden riske atmaya hiç gerek yok 60 serisi çıkip fiyatları dengelene kadar 5070 kullanicam maxiumum 2030 a kadar
dlss ile 4k medium-high oynarsın4k yüksek/ultra aaa oyunlar oynicam çoğunlukla the last of us resident evil serileri rt ve ışın izlemeyle işim yok dlss mfg kullanicam 5070 12gb vram 192 bit ekran kartı yeterli olur mu idare eder mi 2 yıl max 3 yıl fln 60 serisi çıkana kadar işte bazı ayarları kısarsam yeterli olur mu?
Direk 4k olarak yetersiz özellikle yüksek detaylarda zira kimse 5080 serisini almazdı öyle olsaydı daha çok 2k kartı.
Ezbere konusuyorsunuz. Tamamiyle size dayatılan algı. Fg 2x ve dlss 4.5 ile her oyunu oynatiyor 4k ultrada. Sadece 2 3 oyunda texture u higha cekmeniz lazım vram icin.dlss ile 4k medium-high oynarsın
dolmuyor derken kart zaten sınırına dayanmış koy oraya 20 gb bakalım bu ayarda kaç gb çekecekBant genisliği yüksek bu kartta cok dolmuyor
Yine aynı fpsi alacak. Örnekler mevcut 3080/3070ti ı 16gb yapanları izleyebilirsin.dolmuyor derken kart zaten sınırına dayanmış koy oraya 20 gb bakalım bu ayarda kaç gb çekecek