Millenicom Da Ping Değerliniz Nasıl

Çok iyi türknette dün ilk defa 100 leri gördüm qos la 55 kadar indirdim millenicoma geçiş yapmayı düşünüyorum siz memnunmusunuz
hocam bu sehirde ben batagi memnunum. birtek mhizmetleri kısmı iyi degil lakin benimde ihtiyacım neredeyse hiç olmadi. arjadasini getir kampayasiyla bayadirda uygun fiyata oduyorum. o yuzden yer degistirmedigim surece millenicomda uzub sure daha kalabilirim .

hocam bu sehirde ben batagi memnunum. birtek mhizmetleri kısmı iyi degil lakin benimde ihtiyacım neredeyse hiç olmadi. arjadasini getir kampayasiyla bayadirda uygun fiyata oduyorum. o yuzden yer degistirmedigim surece millenicomda uzub sure daha kalabilirim .
Modem zorunluluğu varmı

Modem zorunluluğu varmı
yok ben kendi modemimi kullaniyorum. suan guncel haliyle zorunluluk vermiyorlar diye biliyorum ama yine arayip sormakta fayda var. gecmeyi dusunursen bir ara kod iste verebilirim.

2026-08-21 16_34_24-Greenshot.webp

Vodafone mobil net kullanıyorum download upload ve ping süreleri ekran görüntüsünde.
Yakında Millenicom'a geçeceğim. Bulunduğum yerdeki hız 100Mbps.

yok ben kendi modemimi kullaniyorum. suan guncel haliyle zorunluluk vermiyorlar diye biliyorum ama yine arayip sormakta fayda var. gecmeyi dusunursen bir ara kod iste verebilirim.
Modem zorunluluğu yoksa hemen geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri