300hz önerim yok stoklar ve fiyatlar kötü300 hz onerınız varmı bide lg neden alınmaz
hem geniş gamut hem de srgb icin zayıf kalibrasyon. Ayrıca incelemeye gelen üründe de ışık sızması ve ortalamaya göre daha fazla glow varmış.
300hz önerim yok stoklar ve fiyatlar kötü300 hz onerınız varmı bide lg neden alınmaz
Kontrasti bi incelemede 640:1cıkmıs ama dogrumu300hz önerim yok stoklar ve fiyatlar kötü
hem geniş gamut hem de srgb icin zayıf kalibrasyon. Ayrıca incelemeye gelen üründe de ışık sızması ve ortalamaya göre daha fazla glow varmış.
O incelemenin doğru olduğunu sanmıyorum. Imartz incelemesine bakmak daha mantıklı. Renk sıcaklığını orta olarak ayarlayınca doğruluk iyi ancak kontrast oranı 850:1 civarına düşüyor. Parlaklık da 340nit seviyesine iniyor. Eğer renk sıcaklığını diğer ayarlarda kullanırsan örneğin özel ayarı doğruluk düşüyor ama parlaklık ve kontrast artıyor.Kontrasti bi incelemede 640:1cıkmıs ama dogrumu
240 hz altına düşmek istemiyorum aslında h27e6 nasıO incelemenin doğru olduğunu sanmıyorum. Imartz incelemesine bakmak daha mantıklı. Renk sıcaklığını orta olarak ayarlayınca doğruluk iyi ancak kontrast oranı 850:1 civarına düşüyor.
Onunda kalibrasyon biraz zayıf bir de ortalamaya göre daha fazla glow yapma eğiliminde. Ölü piksel şikayetleri de gelmiyor değil.240 hz altına düşmek istemiyorum aslında h27e6 nası
TesekkurlerOnunda kalibrasyon biraz zayıf bir de ortalamaya göre daha fazla glow yapma eğiliminde. Ölü piksel şikayetleri de gelmiyor değil.
300hz yi zaten sağlayamıyor bu monitörler 240hz den hallice oled veya tn gibi süper hızlı paneller almadığın sürece 300hz boş. Bir de bazı üst düzey IPS ler iyi o kadar.
Sadece hz ye bakma tepki süresi de önemliTesekkurler
konusan bağımsız ağırlık olarak fps oyunları oynuyorum ancak hikaye oyunlarıyla da keyif alabilmek için bunu düşünüyorum
detaylı incelene bulamadım bilgi sahibi olan var mı
dün aldım sizi de etiketleyip yazdım bugün iadeye gönderdimIPS olarak https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1159166492.html
Bütçe cıkarsa tcl 27g64 veya ktc m27t6s
Onlarca kişiye aldırdım bu tarz bir şikayet duymadım. Video vs de çekmemişsiniz. Sorunu görmek adına bir video çekip paylaşmanız lazım normaldedün aldım sizi de etiketleyip yazdım bugün iadeye gönderdim
Estağfurullah ustam size laf söylemiyorum yanlış anladınız veya sitem edip sizin yüzünüzden deniyorum. Sadece süreci paylaşmak istedim taktir edersiniz ki teklpnoji şans işi. Sadece danışmak için söylemiştim.Onlarca kişiye aldırdım bu tarz bir şikayet duymadım. Video vs de çekmemişsiniz. Sorunu görmek adına bir video çekip paylaşmanız lazım normalde
Hocam selamlar 300hz ve üzeri ips panel olan saf rekabetçi odaklı oyunlar için olabildiğince tepki süresi düşük ve ghostingi vs olmayan en mantıklı monitör seçeneği nedir genel olarak full sadece faceit oynuyorum neler önerirsin? Yanıtlarsan sevinirim teşekkür ederim şimdidenSadece hz ye bakma tepki süresi de önemli
Ekran saniyede 300 kere yenilenirken pikseller zamanında renk değiştirmezse hareket bulanıklığı ve ghosting artar. IPS paneller 5-6ms ortalama tepki süresine sahip oluyor çoğu zaman. Giriş gecikmesi düşüyor ancak tepki süresi yeterli olmadıgı icin 300hz deneyimini yansıtmıyor. Daha cok 240 ile 300hz arası ara bir deneyim yaşatıyor.
500hz icin
1000/500=2ms tepki süresi gerekir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe ve çözünürlük?Hocam selamlar 300hz ve üzeri ips panel olan saf rekabetçi odaklı oyunlar için olabildiğince tepki süresi düşük ve ghostingi vs olmayan en mantıklı monitör seçeneği nedir genel olarak full sadece faceit oynuyorum neler önerirsin? Yanıtlarsan sevinirim teşekkür ederim şimdiden