Yunusx
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilgisayar açıkken veya oyun oynarken hiçbir sorun yok ama bir süre sonra ekran kapanıp beklemeye geçince kendini resetliyor tüm herşeyi yaptım eski sürücüleri falanda denedim ama hala çözülemedi ekran zamanlayıcısını kapatıp kullanınca ekran uyanık kaldığı için sorun olmuyor acaba kartta bir problem mi var yoksa çakışmamı bilemedim ne yapacağımı bilmiyorumAnakarta bağladığın 24 pin kablosunu ve ekran kartına taktığın 8 pin güç kablolarını çıkartıp tekrar tak. Belki temassızlık oluyordur. Ayrıca Windows'un RAM testi programı var, bu testi yap. Bilgisayarındaki RAM'lerden birinde sorun varsa reset atabiliyor oyun sırasında. Bahsettiğim iki olay da başıma gelmişti. Yada belki de güç kaynağında bir sorun olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam pny markasından memnun kalmadım daha üst seviye kartlar içinde bütçeyi hayli arttırmam gerekiyordu ben de 9070 xt ye yöneldim5070 ti almışsın kanka neden 9070xt alarak level düşürdün ki ? Başka bir modelini alabilirdin teknoloji,path tracingden ve yazılımdan feragat etmişsin bütçen de varmiş
Yaptım hocam bir önceki driverı da denedim ama hala aynıYakın zamanda 9060 16 GB aldım daha önce 3060 vardı 4 yıla yakın kullandım hiç bir sorun yaşamadım taki 9060 kadar ilk 2 3 hafta içinde 4 defa yazılım sorunu yaşadım sorunun yazılımsal olabilir komple format at ve driver kur ben sorunu böyle aştım ileri zamanlarda tekrar sorun yaşarmıyim bilmiyorum zaman gösterecek.
Hocam aradaki fiyat farkı açıldıkça açılıyor ondan dolayı 9070 xt ye yöneldim her şeyi denedim fakat sorun hala devam ediyor ekran kapanma süresini kapattım o şekilde duruyor ekran kapanmadığı sürece sorun yokAmd gpu driverını kurarken driver only seçeneğiyle kurmayı deneyin, adrenalin programı olmasın. Keşke 9070 xt yerine başka bir 5070 ti modeline geçiş yapsaydınız
Son düzenleme: