RTX 2060 Süper ile Ryzen 5 5600 Olurmu

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
6000
Evet arkadaşlar bende rtx 2060 süper ve amd 5 4500 var ama pubg filan tam istediğim FPS alamıyorum
O yüzden işlemciyi sattım ve ryzen 5 5600 almak istiyorum nasıl olır veya o fiyat bandında başka bir öneriniz varmı

Evet arkadaşlar bende rtx 2060 süper ve amd 5 4500 var ama pubg filan tam istediğim FPS alamıyorum
O yüzden işlemciyi sattım ve ryzen 5 5600 almak istiyorum nasıl olır veya o fiyat bandında başka bir öneriniz varmı
Alınır en mantıklı işlemci

5600 al,uv+oc çak ,yıllarca kullan

On numara olur al geç
Soğutucun stok ise kule tipi eli yüzü düzgün bir model bakar öneririz

Onların ne olduğu tam bilmiyorum dostum biraz açarmısın
uv: undervolt demek, işlemcinin çektiği voltaj miktarını düşürmek anlamında kullanılır. oc: overclock demek. Bu da hız aşırtma anlamında kullanılır. Nasıl yapıldıklarına dair rehber youtube'da var.

Olur neden olmasın mis gibi kullanırsın. Ben 10900K yanında GTX 770 kullanıyorum. :D
1787430879076.webp

5600 ve 3060 12 GB kombinasyonu ile 3 4 yıl kullandım gayet akıcı ve tatmin etti ama mikro takılmalar her zaman oldu şunu belirtmek isterim pubg kadar özürlü bir oyun görmedim özellikle unreal engine denen garabeti kullandıkları sürece bu olacak bir çok oyunda kare oluşturma varken bu ***** oyunda yok oda 1000 1 fps önemini dahada öne çıkarıyor sırf bu yüzden ddr5 sisteme geçmeme rağmen hayatımda değişen pek bisey olmadı kalabalık ortamlarda yine mikro takılmalar oluyor kısacası tamamen sifirlayamazsin ancak azaltabilirsin oda x3d işlemciler le mümkün.

Geri