İnstagram Yorumu Sıkıntı Çıkarır mı?

Ya kral yanlıs anlama da işiniz mi yok. Salla gec bunları. Zamanına yazık. O dediğini yapıp seni dava ederse sen zaten haklı cıkacaksın yorumu silse bile instanın min 2 yıl log tutma zorunluluğu var. Senin de dava edip kazanacagın bisey yok hani.
Hocam bence de uğraşmaya değmez de ileride bu iş karşıma çıkmasın diye olabildiğince rahatladım da yani kanunda kişinin şerefine, onuruna, namusuna hakaret ve küçük düşürücü eylemler diyor benim yazdıklarımın bununla alakası yok gibi ama yaşı büyük bir adamın öyle şeyler söylemesi biraz gerdi o kadar normalde 3 gün önce oldu bu olay çoktan unutmam gerekiyordu fakat ilk defa yaşadığım için bazen rahatlasam da sürekli aklıma geliyor.

Hocam bence de uğraşmaya değmez de ileride bu iş karşıma çıkmasın diye olabildiğince rahatladım da yani kanunda kişinin şerefine, onuruna, namusuna hakaret ve küçük düşürücü eylemler diyor benim yazdıklarımın bununla alakası yok gibi ama yaşı büyük bir adamın öyle şeyler söylemesi biraz gerdi o kadar normalde 3 gün önce oldu bu olay çoktan unutmam gerekiyordu fakat ilk defa yaşadığım için bazen rahatlasam da sürekli aklıma geliyor.

Tehdit eden kim yani tanıdığın ettiğin aileni adresini bilen biri mi? Bilmiyorsa salla.

Sen beni tehdit ettin diye adaletin keseceği cezayada çok güvenilmez. O devir bitti artık “sen görürsün gününü” kısmı. Türkiyede adaletin A sı yok

Kaç kere gördük “sosyal medyadaki tepkiler üzerine X tekrar gözaltına alındı” haberlerini. Herkesi salıyolar a.. satıyım

Amerikada elektrikli bisikletle bi kaçmaya çalış en az 6-7 tane ekip arabası peşinden gelir yakalanınca mahkemeye çıkarırlar 🤣. Adamların bu konuda hiç affı yok. Bayılıyorum polisin sertliğine ve dava olayına Amerikada. Ve kadınlara ayrı muamele erkeklere ayrı muamele yapmıyolar. Bizdeki gibi kadın üstünlüğü vs yok. Panik halindeyken polisten yardım istersen bile Dur tabelasında durmazsan kırmızı ışıktan geçersen hafif sinirlenip kızsan anında kelepçeyi takarlar.

Amerikada adamın teki polis memurunu öldürdü diye peşine abartmıyorum 50 tane ekip arabası takılmıştı otobanda. Ve adam kaza yapar yapmaz arabayı otomatik tüfeklerle taramaya başlamışlardı

Tehdit eden kim yani tanıdığın ettiğin aileni adresini bilen biri mi? Bilmiyorsa salla.

Sen beni tehdit ettin diye adaletin keseceği cezayada çok güvenilmez. O devir bitti artık “sen görürsün gününü” kısmı. Türkiyede adaletin A sı yok
Tanımadığım biri. Sadece yanlış adama çattın, donuna kadar alacağım, IP adresini buldum gibi şeyler yazmıştı, bulamaz zaten de çokta takılınacak bir şey değilde aman sicilimde sıkıntı çıkmasın sorun olmaz benim için. Adamın gururuna, onuruna karşı hakaret etmediğim halde bana TCK maddesi atması da ayrı bir komedi. Benim bildiğim kadarıyla panel kullanmakta suç. Zaten bana demek ki bir b*k bilmiyorsun, sen çok biliyorsun demese yorumlarda bende ona yönelik bir şey demezdim. Ortada bir tane oyun gönderisi var sonu küfürle biten bir soru sormuş sonra ben düzgünce cevap verdikten sonra bunları deyince hadi abicim, git işine, orada yazıyor işte, herkes anlayabilir, anlamıyorsun işte, açıklamaya baksan göreceksin, üşengeç misin? Tabii bunları bana yanıt olarak verdiği 3, 4 mesajdan sonra yazdım hepsini sıralamadım da en sonunda ailevi küfür edip silmesi ve üstüne yorumu da silmesi enteresan.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bugün şöyle bir olay yaşadım. Benim bir tane yan hesabım vardı bu hesaptan asıl hesabımda sormak istemediğim bazı soruları gönderilere sorduğum özellikle teknoloji ve oyun ile alakalı ve genel olarak da insanların sorularını cevapladığım, tartıştığım bir hesaptı. Ve kimseye hakaret etmedim.

Bugün bir gönderi de adam bir şey sormuş gibiydi ve bende cevapta öyle olmadığını direkt söyledim. Sonra bana "sen çok biliyorsun" gibi bir yorum yazdı. Şuan yorumu sildiği için net söyleyemiyorum.
Bende bunu bilmek için bilgili biri olmak gerekmez herkes rahatça anlayabilir demiştim. Hadi o zaman anlat bakalım neymiş gibi bir şey söyledi. Bende yav abicim ne gerek var uğraşamam işte gayet açık haberde yazıyor gibi bir şey söyledim oda bana sen bir b** bilmiyorsun demek ki yazdı. Evet abi neyse ne hadi işine beni yorma evet ben bir b** bilmiyorum dedim, laf anlatılmayana anlatılmıyor tarzında bir şey söyledim.
Sonra adam bana özelden aileme küfür etti, ve memur olduğunu söyledi ben bu mesajları üstten gördüğüm için ss almak için girdiğimde çoktan silmişti ve bana seni dava edeceğim, her şeyini alacağım, yanlış adama bulaştın, ahlaklı olmayı öğren, bekle sen tarzında bir şey söyledi. Bende ona aynen şöyle yazdım ve yan hesabım olduğu için kapattım uğraşmamak için. Valla senin bana ettiğin küfürleri gördüm, ve yorum yanıtlarında da laf attın, özellikle sen çok biliyorsun dedikten sonra sinirlendim biraz dedim fakat ben sana küfür veya hakaret içeren bir şey yazmadım, eğer söylediğim şeyden rahatsız olduysan kusura bakma madem yaşın baya büyük bunu yapmanıza ne gerek var tarzında bir şey söyledim ve saldım.

Bir şey olacağını pek düşünmüyorum uğraşmak veya ailemin haberi olsun istemiyorum cidden ama ne olabilir yani? İlk defa böyle bir şey yaşadığım için gerginimde. Adamın profili de büyük olunca acaba ciddi mi diye merak ettim. Birde kullanıcı adının yanına plaka yazmış benden epey uzak bir şehirde yaşıyor.
nolacak ya olabilir böyle şeyler hiç kafana takma kardeşim

Hocam hesabı kapattım direkt, zaten yan hesap olduğu için bir daha yorum atmakla uğraşamam falan diye direkt kapattım adam IP adresini bulacağım falan dedi yani profilden birazcık gerildim açıkçası yaşı büyük belli kendi profili ve isim olarak da yani açıkça memur olsa böyle bir şeyle uğraşır mı orası da meçhul ama bilmiyorum.
Bulup ne yapacak boş işler. Zaten uğraşmaz da uğraşayım dese bile delil sunması lazım sahte delil falan sunarsa da zaten kendi ceza alır işin sonunda.

Bunları kendi de biliyordur da üste çıkmak istemiştir.

Selam arkadaşlar bugün şöyle bir olay yaşadım. Benim bir tane yan hesabım vardı bu hesaptan asıl hesabımda sormak istemediğim bazı soruları gönderilere sorduğum özellikle teknoloji ve oyun ile alakalı ve genel olarak da insanların sorularını cevapladığım, tartıştığım bir hesaptı. Ve kimseye hakaret etmedim.

Bugün bir gönderi de adam bir şey sormuş gibiydi ve bende cevapta öyle olmadığını direkt söyledim. Sonra bana "sen çok biliyorsun" gibi bir yorum yazdı. Şuan yorumu sildiği için net söyleyemiyorum.
Bende bunu bilmek için bilgili biri olmak gerekmez herkes rahatça anlayabilir demiştim. Hadi o zaman anlat bakalım neymiş gibi bir şey söyledi. Bende yav abicim ne gerek var uğraşamam işte gayet açık haberde yazıyor gibi bir şey söyledim oda bana sen bir b** bilmiyorsun demek ki yazdı. Evet abi neyse ne hadi işine beni yorma evet ben bir b** bilmiyorum dedim, laf anlatılmayana anlatılmıyor tarzında bir şey söyledim.
Sonra adam bana özelden aileme küfür etti, ve memur olduğunu söyledi ben bu mesajları üstten gördüğüm için ss almak için girdiğimde çoktan silmişti ve bana seni dava edeceğim, her şeyini alacağım, yanlış adama bulaştın, ahlaklı olmayı öğren, bekle sen tarzında bir şey söyledi. Bende ona aynen şöyle yazdım ve yan hesabım olduğu için kapattım uğraşmamak için. Valla senin bana ettiğin küfürleri gördüm, ve yorum yanıtlarında da laf attın, özellikle sen çok biliyorsun dedikten sonra sinirlendim biraz dedim fakat ben sana küfür veya hakaret içeren bir şey yazmadım, eğer söylediğim şeyden rahatsız olduysan kusura bakma madem yaşın baya büyük bunu yapmanıza ne gerek var tarzında bir şey söyledim ve saldım.

Bir şey olacağını pek düşünmüyorum uğraşmak veya ailemin haberi olsun istemiyorum cidden ama ne olabilir yani? İlk defa böyle bir şey yaşadığım için gerginimde. Adamın profili de büyük olunca acaba ciddi mi diye merak ettim. Birde kullanıcı adının yanına plaka yazmış benden epey uzak bir şehirde yaşıyor.
Klavye delikanlisina bak hele küçük at da civcivler yesin kahkaha attım tehdit ettiği yerde
Gururuna yedirememis cahil mal
Keşke bana denk gelseydi
Sen de misilleme yap elindeki ekran görüntüleri ile tamam kardeşim avukatıma ilettim haftaya tebligatın gelir falan yaz tutuşsun az 😂

Son düzenleme:
Hocam hesabı kapattım direkt, zaten yan hesap olduğu için bir daha yorum atmakla uğraşamam falan diye direkt kapattım adam IP adresini bulacağım falan dedi yani profilden birazcık gerildim açıkçası yaşı büyük belli kendi profili ve isim olarak da yani açıkça memur olsa böyle bir şeyle uğraşır mı orası da meçhul ama bilmiyorum.
Yapmayın şunu işte adamların gotu daha çok kalkıp daha çok musallat oluyor sert duracaniz bu kolpaci yıkıklara karsi

Saçma bir konu daha, ya yorum yapıp böyle konu açmayacaksın, korkuyorsan da yorum yapmayacaksın.

O adam %100 panelci falan, boş verin işine baksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,184
Üyeler
202,215
Son üye
Alicho
Geri