🔥İndirim NZXT N7 Z890 9.299 TL

umarım yanlış anlaşılmaz ama %64ün en az %34ü fanboy ve cahillerden oluşuyor örnek verecek olursam çevremde 9700k ve 10700k işlemci kullanan tanıdıklarım var savunmları intel daha iyi brom 7800x 3d den bile iyi olduğunu düşünüyor inanıyor ve savunuyorlar hiçbir test videosunda tatmin etmiyor onları
Böyle insan yüzünden alışveriş ve kullanım kısıtlaması getirmek lazım. Beyni yetmeyen ve cehaletin kölesi olan adamlar hiç bişi kullanamicak. Emin olun bir çok saçma ürün piyasadan silinir, saçma sapan fiyatlar biter. Kazıkcı firmalar batar.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sadece okumak değil, okuduğunu anlayabilmek çok önemli.

9950X ile istersen git bilimsel araştırma yap kimse karışmıyor ama asıl hedef o değil, oyun ve multimedya. Lansmanda bile %90 oyun ağırlıklı bir tanıtım yapan şirket bariz bir şekilde oyun için üretti zaten, sen git de bu işlemci ile iş yap para kazan diye değil. Açıyorsun 9950X in resmi sayfasını ''When You Want the Best for Gaming and Creating'' yazısını görüp çeneni kapıyorsun.

Hatta yetmez diyorsan 9950X in resmi sayfasındaki tanıtımın kapağı bile oyun ha bu da yetmez diyorsan aynı videodaki son kısım ''together we advance gaming''

Yok bu da yetmez diyorsan bir bardak soğuk su iç bu kadar kapaktan sonra anca o paklar seni.

Kardeş yanlis anlama ama merak ediyorum, hakaret amaçlı değil.

Sen gerizkalı mısın veya mal mısın, gerçekten merak ettiğim için sordum.

9950X işlemci ve bu kalitede anakart en az 45K, konudaki anakart ve 270K plus 25K.

Nerdeyse 2 kat para veriyorsun, eğer 2 kat fark oluyorsa oyunda haklısın.

9950X işlemci ve bu kalitede anakart en az 45K, konudaki anakart ve 270K plus 25K.

sen cahile neden laf anlatmaya çalışıyorsun ki adamın cümlesinin neresinden tutarsan yanlış ryzen 9 9950x oyun için üretildiğini öne süren bir insandan ne beklersin. Ve kaynak olarak sunduğu kısımlarda bile sadece oyun için üretilimediği apaçık yazıyor :D

Ben engelliyorum bunları direkt, tavsiye ederim. :D
1787455669165.webp

Gamer gen tr de düşmüş fiyatı bu fiyattaki z890 lardan kat kat iyi. 250/270k plus islemci kullanacaklar varsa kacırmasın.
Ram sorununu hallederseniz indirimleri kullanarak toplama sistem için yanına 10 bin tl ye ultra 5 245k, ya da 16bin tl ye ultra 7 265k koyarak iyi bir sistem toplamak mümkün.
Ama 32gb 6bin mhz ram ayarlamak lazım, bilginize mümkünse tek parça.

Ben bu moboyu mid end sanıyordum ama bildiğin üst seviye makine valla bu paraya kaçınılmaz, 5 bine x79 anakart alacağımı düşünürsek kaçırmayın gençler.
Geçen gün ki konuda tartıştığınız N9'du ama bak, karıştırmayın sonra 😂

Hocam hakarete etmeye gerek yok :) Millet 25k lık anakart öneriyor , 5080 aşağısı olmaz , hynix a olmayan ram olmaz diyen yüzlerce kişi var baya yanlış bilgi veriyorlar maalesef böyle tipler olacak hep , dediğiniz gibi 270k Ultra ile bu anakartın fiyatı çok çok FP .

13700k varken sistemde amazon depo botu dişlerini kurcalayarak çalışıyordu şimdi 7800x3d var cpu yüzde 60 70 çalışıyor ya 9950x3d alıcam ya da ocakta mecbur intele döneceğim oyunda harika işlemci ama all round işlemci her zaman daha iyidir

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
13700k varken sistemde amazon depo botu dişlerini kurcalayarak çalışıyordu şimdi 7800x3d var cpu yüzde 60 70 çalışıyor ya 9950x3d alıcam ya da ocakta mecbur intele döneceğim oyunda harika işlemci ama all round işlemci her zaman daha iyidir
Botlar curl ve nosql dışı yoracak bir şey kullanmaz yahu, o kadar fark olması bot optimizasyonunu düşündürüyor. Bende 265k var, 7800x3d kullanırken daha yavaş sonuçlar alıyordum ama bu kadar da olmamalı

• İnanılmaz
Botlar curl ve nosql dışı yoracak bir şey kullanmaz yahu, o kadar fark olması bot optimizasyonunu düşündürüyor. Bende 265k var, 7800x3d kullanırken daha yavaş sonuçlar alıyordum ama bu kadar da olmamalı
Paralel çok açıyorum

• İnanılmaz
Paralel açım nasıl oluyor? Birden fazla session ile her sayfayı sürekli mi kontrol ettiriyorsunuz?
Evet tarayıcı bazlı birde proxy yok puppeteer extra stealth normal kullanıcı gibi davranıyor aynı anda birçok farklı tarama yapıyor kategori taraması ürün bazlı asin taraması birde ürün bazlı detay çekimi 7800x3d ile başarılı olamıyor ama 13700k 10nm işlemci tozunu attırıyordu sahaların ben yazılımcı değilim belki ben yanlış yapıyorum bazı şeyleri bilemiyorum ama aynı anda çok fazla ve farklı iş yapıyorlar

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,120
Üyeler
202,195
Son üye
kayfe
Geri