❌İndirim Bitti! Titanseat Beast Black Kumaş Oyuncu Koltuğu 7.399 TL (500 TL Kupon)

Throne modelini kullanıyorum satış sonrası destek ve malzeme kalitesinde BABAPİRO diyeceğim bir marka

Aklımda xdrive 15 li plus var, onun yerine bu modeli tercih etmek ne kadar mantıklı? Öneren varmı ?
Bugün 2. Elden 3500e çözdüm kumaş temizlemesi felan kolay bayada rahat tek sıkıntı arada yağlamak gerekiyo arkaya yatırma felan gıcırtı yapabiliyor

Aldım, dener denemez de iade ettim. Oturduğumuz kısım tahta sertliğinde ve yan kısımları da bağımsız. Çok kilolu bile doldursa koltuğu o yanlar rahatsız eder. Bildiğin süslü kolçaklı tabure. Oğlumda xDrive Hira var 2 senedir kullanıyor. Gel sana bu koltuğu aldım dedim, oturur oturmaz kalktı kullanmam dedi. O na da satamadım :D . Bu koltuğu alıpta beğenenler ya hint fakiri ya da kötü ürün aldığını sindiremeyenler. Çokta uyguna gelmişti. 750₺ kupon + 500₺ İş Bankası puan kombosu yapmıştım. Bu kombo boşa gitti ona üzüldüm:).

@Mithril

Ekran görüntüsü 2026-08-23 062439.webp
Ekran görüntüsü 2026-08-23 062550.webp

6 yıldır xdrive kullanıyorum. Kolcaklar dik pozisyondan 45 dereceye geldi. Kanat gibi yanlara acıldı. Deri meri kalmadı. Ama yenisini almıyorum bu yorumlardan sonra. Tek bir gıcırtı yok. Rahat. Gittigi yere kadar.

bendede havit gc927 var kelepirdi ben alırken 4500 a gelmişti sanırım fakat 1 sene oldu henüz oturunca totoda ağrı sızı oluyor uzun saatlerde değil hani 1 saatte toto pert :D sünger yerine beton atmışlar sanki titanseat alasım vardı yorumları görünce ondan da vazgeçtim :D

Hocam benim ofiste xDrive 15'li Plus var inanılmaz rahat, şuan bir indirimi var mı bilmiyorum ama aklında bulunsun adamlar cidden yapmış çok memnun kaldım. Bu titanseat'i de yiğene hediye olarak aldım.
bendede havit gc927 var kelepirdi ben alırken 4500 a gelmişti sanırım fakat 1 sene oldu henüz oturunca totoda ağrı sızı oluyor uzun saatlerde değil hani 1 saatte toto pert :D sünger yerine beton atmışlar sanki titanseat alasım vardı yorumları görünce ondan da vazgeçtim :D

Geri