Yardım Amazon Depo'dan Yeni Gibi İkinci El Telefon Alınır mı?

backdoor

80+
Reaksiyon skoru
53
Merhaba, yeni gibi ikinci el iPhone 17 alınır mı? Herhangi bir problem olur mu? Daha önce almış olup şu an hala kullanan var mı?

Merhaba, yeni gibi ikinci el iPhone 17 alınır mı? Herhangi bir problem olur mu? Daha önce almış olup şu an hala kullanan var mı?
58’e düşen beyazı sen aldın herhalde hocam. Bence alınır 1-2 kez şarj edilmiş, az kullanılmış ve temiz ürünler çıkıyor. Geldiğinde hoşuna gitmezse, ürünün durumuna göre tekrar iade edebilirsin.

58’e düşen beyazı sen aldın herhalde hocam. Bence alınır 1-2 kez şarj edilmiş, az kullanılmış ve temiz ürünler çıkıyor. Geldiğinde hoşuna gitmezse, ürünün durumuna göre tekrar iade edebilirsin.
stok geliyor mu hala depoya iphoneda

Hayır hocam ben almadım kararsızım. 14 gün içerisinde iade edilmiş mi oluyor acaba.

telefon almadım ama depodan aldığım ürünler ya bozuk veya kırık geliyor yada çok iyi durumda geliyor biraz şans işi

ben daha önce amazondan yeni gibi olanı aldım benim şansıma daha kutusu açılmamış sadece üst kutusu yırtıktı bi mıktar ama bahsettiğim şey modem

Ben softbox almistim 2200tllik birseyi 1500e. Sikintisiz gelmisti butun parcalarda tamdi. Ama isigima olmadigindan iade ettim mecburen. Cogu urunde sikinti yok ama sans faktorude var malesef. cok teferruatli urunler almamak lazim diye dusunuyorum.

Geri