58’e düşen beyazı sen aldın herhalde hocam. Bence alınır 1-2 kez şarj edilmiş, az kullanılmış ve temiz ürünler çıkıyor. Geldiğinde hoşuna gitmezse, ürünün durumuna göre tekrar iade edebilirsin.Merhaba, yeni gibi ikinci el iPhone 17 alınır mı? Herhangi bir problem olur mu? Daha önce almış olup şu an hala kullanan var mı?
stok geliyor mu hala depoya iphoneda58’e düşen beyazı sen aldın herhalde hocam. Bence alınır 1-2 kez şarj edilmiş, az kullanılmış ve temiz ürünler çıkıyor. Geldiğinde hoşuna gitmezse, ürünün durumuna göre tekrar iade edebilirsin.
Geliyor hocam.stok geliyor mu hala depoya iphoneda
Hayır hocam ben almadım kararsızım. 14 gün içerisinde iade edilmiş mi oluyor acaba.58’e düşen beyazı sen aldın herhalde hocam. Bence alınır 1-2 kez şarj edilmiş, az kullanılmış ve temiz ürünler çıkıyor. Geldiğinde hoşuna gitmezse, ürünün durumuna göre tekrar iade edebilirsin.
Yeni gibi yazanlar iyi geliyor mu ki. Yoksa şans işi mi tamamen.telefon almadım ama depodan aldığım ürünler ya bozuk veya kırık geliyor yada çok iyi durumda geliyor biraz şans işi
mükemmel yazan ürün kırık gelmişti diğer üç tanesi de bozuk geldi öyle anlatayımYeni gibi yazanlar iyi geliyor mu ki. Yoksa şans işi mi tamamen.