27" 2k Ips Monitör Önerisi

Khyrex

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
9000
Merhabalar, arkadaşım samsung odyssey g5 g50f 27 inç monitörünü dün aldı ancak ışık sızması çok fazla olduğu için iade başlattı. en fazla 9k civarında 27 inç 2K ips monitör tavsiye eder misiniz?

https://amzn.eu/d/0aaIha6E
bu monitörü de bilen varsa alınır mı alınmaz mı yazabilir mi? mini-led olduğu için almayı düşünüyordu aradaki farka değerse eğer bütçeyi yükseltme ihtimali var

aradaki farka değer hikayeli oyun çok oynuyorsanız her türlü IPSlerden iyi. IPS istiorsanız VG27AQ5A öneririm kendim kullanıyorum memnunum.

Merhabalar, arkadaşım samsung odyssey g5 g50f 27 inç monitörünü dün aldı ancak ışık sızması çok fazla olduğu için iade başlattı. en fazla 9k civarında 27 inç 2K ips monitör tavsiye eder misiniz?

bu monitörü de bilen varsa alınır mı alınmaz mı yazabilir mi? mini-led olduğu için almayı düşünüyordu aradaki farka değerse eğer bütçeyi yükseltme ihtimali var
Aradaki farka değer ama ölü piksel çıkma ihtimali bir tık daha yüksek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz

VG27AQ5A düşünüyorduk ama asus'da ışık sızması ve ips glow sorunları sık oluyor diye yorumlar gördük kararsız kaldı. sizde ışık sızması ne kadar var veya ips glow var mı?

mini-led monitör de va gibi çok karanlık olmaz mı? paneli hva olarak geçiyordu yanlış bilmiyorsam. va panellerdeki karanlığı sevmiyor arkadaşım.

VG27AQ5A düşünüyorduk ama asus'da ışık sızması ve ips glow sorunları sık oluyor diye yorumlar gördük kararsız kaldı. sizde ışık sızması ne kadar var veya ips glow var mı?

mini-led monitör de va gibi çok karanlık olmaz mı? paneli hva olarak geçiyordu yanlış bilmiyorsam. va panellerdeki karanlığı sevmiyor arkadaşım.
Ne tür oyunlar oynuyor ona göre kesin bir model önerebilirim

aradaki farka değer hikayeli oyun çok oynuyorsanız her türlü IPSlerden iyi. IPS istiorsanız VG27AQ5A öneririm kendim kullanıyorum memnunum.
arkadaşımda ışık sızması bu şekilde. üstteki mesajı da size atmıştım ama cevap kısmına tıklamadan yazmışım.

Aradaki farka değer ama ölü piksel çıkma ihtimali bir tık daha yüksek

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz
hikayeli oyunlar, cs2 ve lol oynuyor. film ve dizi de izliyor.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    481 KB · Hit: 42
Kolay iade yapabileceğin yerlerden alıp istediğini bulana kadar biraz uğraşacaksınız.Samsung G5 G53F, QHD bilader aldı her şey iyiydi ama 1-2 ölü piksel çıktı hemen iade edip aynısından aldı onda sorun olmadı.Monitörü genel olarak sevdiyseniz aynısından 1 kere daha deneyin olmadı Asusu deneyin ölü pixel çıkarsa yine iade :D Maalesef ülkemize getirilen panellerin durumu bu.Linklediğin midi led iyi ama alanların yorumlara baksana sürekli ölü piksel ve blooming şikayeti var..istersen Asus 9500tl olanı bir deneyin renk ve canlılık olarak o model çok öneriliyor sadece ölü piksel işi var ondan amazondan alıp denemeli kolay iade için

Son düzenleme:
ben amazondan almıştım asusu ölü pixel vs yok ıps glow vardı yapacak bir şey yok ona da ama ekranda sorun vardı oyuna girerken sürekli kapanıp açılıyordu monitör kapanırken çizgi çıkıyordu direkt iade geçtim satıcı ve gönderici amazon inşallah iade olur

modelden modele değişiyor, vg27aq5a ve onun pivotlu hali vg27aql5a alabilirsiniz
edge lit yani düz ips yerine miniled ips veya va daha güzel olur ama bütçeyi aşıyor

ölü piksel ve ips glow çıkma ihtimali daha düşük olsun derseniz oledlerde çok daha nadir

@Magnavox Odyssey

amazondan almıştık zaten ve iade işlemini başlattık. ama ışık sızması mı ips glow mu bilmiyorum da önceki eski ofis monitöründe bile bu kadar belirgin ışık sızması yoktu. siteye giriyor yine gözüküyor, gta v ana menüsünde bile çok belli oluyor. rahatsız ediyor. asus'un samsung kadar ips glow veya ışık sızması olmadığından emin olsak onu alacağız.

Son düzenleme:
asustan daha kaliteli olaraktan ufak bir meblağ ekleyerek philips 260 hz alman daha mantıklı.

KTC alabilir. TCL tavsiye etmiyorum ölü pixel veya başka sorun çıkma ihtimali çok yüksek kalite kontrol kısmı iyi değil.

https://amzn.eu/d/07M7evRU
Asus VG27AQ5A alıyoruz. herhangi bir sıkıntısı var mı, diğer markalara göre ışık sızması ya da ips glow sorunları daha mı fazla bilen varsa yazabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,764
Üyeler
202,713
Son üye
wrma
Geri