❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

kasam graggos ama havalandırması fena değil..2 fanlı sapphire pulse 9070 ekran kartım 60 dereceyi görmüyordu furmarkta..bu nerdeyse 70 olacak
serin çalıştığını söylüyorlardı aslında 9070xt serisinin 70 çok yüksek olmasada düşük de değil.

serin çalıştığını söylüyorlardı aslında 9070xt serisinin 70 çok yüksek olmasada düşük de değil.
İnternetten bakıyorlar özellikle de hardwareunboxed yada techpowerup incelemelerine 59-60 derece görüp aynı performansı kendi kartlarından da bekliyorlar ama atladıkları en önemli detay o incelemeler sabit 21 derece oda sıcaklığında yapılıyor ondan bir haber ''ya internetten baktım 60 derece, kasaya taktım 70 derece'' diyorlar. Senin odan kaç derece? adamlar uzay montaj yapıyor sen kıytırık bir akvaryum kasada test alıyorsun...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dun elime geldide pek begenemedim..hem ufak geldi hek sicak calisiyor..2 fanli sapphire 9070 bile daha buyuk duruyodu ve cok daha serindi
9070 pulse dediğin kartın TDP değeri 220W, 9070XT ise 304W. Aradaki 84W güç tüketim farkını pulse a yansıtsan zaten o kart da ısınacak.

xfx swift 3.5 slot oyunlarda 69 70 dereceyi görüyorum bellekler 80 81 arası

İnternetten bakıyorlar özellikle de hardwareunboxed yada techpowerup incelemelerine 59-60 derece görüp aynı performansı kendi kartlarından da bekliyorlar ama atladıkları en önemli detay o incelemeler sabit 21 derece oda sıcaklığında yapılıyor ondan bir haber ''ya internetten baktım 60 derece, kasaya taktım 70 derece'' diyorlar. Senin odan kaç derece? adamlar uzay montaj yapıyor sen kıytırık bir akvaryum kasada test alıyorsun...
open frame şekilde ve kasa içerisinde sıcaklıklar çok farklı oluşabiliyor haklısın birde adana gibi yerlerde düşünemiyorum
sende 5080'ninden vazgeçme devam edin 9070xt alacam diye kartı satma

şeytana çok uyasım var ama haftaya bir adet bebeğim doğacak. taksite bağlayıp alsammı yoksa seneyemi beklesem bilemedim.

bende 36 teklif attım 1 yıllık nitro plusa bakalım adam ne dicek :)
31 e almıştım ben :D 36 çok bence

open frame şekilde ve kasa içerisinde sıcaklıklar çok farklı oluşabiliyor haklısın birde adana gibi yerlerde düşünemiyorum

sende 5080'ninden vazgeçme devam edin 9070xt alacam diye kartı satma
En büyük kıstas oda sıcaklığı ve dediğim gibi incelemeye bakan herkesin atladığı en önemli detay bu oluyor.

Açın klimayı, odayı 21 dereceye getirin bakın nasıl buz gibi çalışıyor :kekw:

Ekler

• 111111.webp
    111111.webp
    148.1 KB · Hit: 57
şeytana çok uyasım var ama haftaya bir adet bebeğim doğacak. taksite bağlayıp alsammı yoksa seneyemi beklesem bilemedim.

bende 36 teklif attım 1 yıllık nitro plusa bakalım adam ne dicek :)
Allah analı babalı büyütsün hocam vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. çoçuk masrafiyla gelir birde uykusuz geceler var hem çocuğa bakarım hem oyun oynarız dersen 2'ci ele yönelmeniz tavsiyem olur kfg ürünler var

Allah analı babalı büyütsün hocam vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. çoçuk masrafiyla gelir birde uykusuz geceler var hem çocuğa bakarım hem oyun oynarız dersen 2'ci ele yönelmeniz tavsiyem olur kfg ürünler var
çok teşekkürler . hemö bakcaz hem oynicaz yapacak bir şey yok :) ikinci el daha mantıklı görünüyor banada . sanırım ona yönelicem

Bu kıtlıkta ne bulursan alacaksın. Alınmaz diyenleri engelleyin geçin. Hala anlayamadılar GPU'nun her modelde aynı olduğunu.

Az salla. 3 4 ay önce arkadaş aldı 39'a Nitro'yu. 9070XT'nin hiçbir modeli 28'e düşmedi çıktığından beri.
Normalde forumda hayalet gıbı takılıyorum ama bunu gorunce dayanamadım. :kappa:

Ekler

• IMG_20260823_145134.webp
    IMG_20260823_145134.webp
    47.3 KB · Hit: 118
Geri