SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 642
teknoloji kullacaksan oldukça yeterli. ama vram sıkıntı olabilir oyuna bağlı grafik kalitesine bağlı.
fps alması önemli değil. uzun oyun sonrası hata almaması işten bile değilYine aynı fpsi alacak. Örnekler mevcut 3080/3070ti ı 16gb yapanları izleyebilirsin.
4k bazı oyunlar ultra da oynarsın ama dlss açman lazım fps çok düşer. 4k kartı değil normalde. sınıflandırma açısından
dlss olmadan 4k da zor oynatır. 5090 dahi 100 fps geçemediği oyunlar varAlıntıyı görüntüle
Dlss 4.5 kullandın mı hayatında bilmiyorum ama dlss offtan daha iyi görüntü sunuyor. Yani 5090 ın olsa bile dlss acıyorsun.
Atmaz brom iste onun icin bazı oyunlarda texture u high a cekiceksin mecbur diyorum ya iste. Texture ultra ve high arasında bazı oyunlar 1 1.5 bazen 2 gb vram oynuyor.fps alması önemli değil. uzun oyun sonrası hata almaması işten bile değil
Tamam dlss kapalı oynanmaz zaten. Oyle bir amac varsa 9070xt alacak yazdıgım gibi.dlss olmadan 4k da zor oynatır. 5090 dahi 100 fps geçemediği oyunlar var
evet doğru, dlss fsr zaten standart oldu, hatta performance modu dahi kapalı halinden iyiler. bende 6700xt vardı 12 gb vrame sahip the last of ust texture ultra oynayamadım hatta medium yapmak zorunda kaldım oyundan mı bilmiyorum vram şişiyorduAtmaz brom iste onun icin bazı oyunlarda texture u high a cekiceksin mecbur diyorum ya iste. Texture ultra ve high arasında bazı oyunlar 1 1.5 bazen 2 gb vram oynuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam dlss kapalı oynanmaz zaten. Oyle bir amac varsa 9070xt alacak yazdıgım gibi.
Bant genisliği yüzünden sona dogru ulaşsada kapasitesini daha iyi tolare edebiliyor gddr 7 bellekler sayesinde. Misal spiderman 2 de hersey ultra fg açık da arkadas 4070ti ile patlıyor oynayamıyor ben 11.5 ile oynuyorum. Yinede amaç sadece 4k oyun oynamaksa alınması mantıklı değil. Adamın amacı işmiş o yüzden nvidia alıyor. Ancak bunlar da 4k oynatmayacagı anlamına gelmiyor kartın.evet doğru, dlss fsr zaten standart oldu, hatta performance modu dahi kapalı halinden iyiler. bende 6700xt vardı 12 gb vrame sahip the last of ust texture ultra oynayamadım hatta medium yapmak zorunda kaldım oyundan mı bilmiyorum vram şişiyordu
Baya mantıklı direk 5090 alalım bro kafamız rahat olsun lafa bakNe diyeyim yorumların çoğuna bakacak olursan hepsi aynı sana bol şanslar zira neden 4k kartı olmadığını çok mantıklı şekilde yazdım 5080 gibi Bir kartı neden alsın millet dimi?