Techno Camon 40 Pro Alınır mı?

Tecno almak gibi bir hata yaptım. Keşke yapmaz olaydım. Anne baba telefonu

Şimdi 40 pro değilde yd 40 premier kullanıcısı olarak yorumum kesinlikle alınır hızlı performansı vs de gayet iyi tek sorunu var ilk aldığımda mükemmel olan ip 15 ile yan yana gelince bile sırıtmayan fotoğraflar güncellemeler yaptıkça berbatlasti ve şuan ip 11 ile yan yana bile getirince ip 11 daha iyi gibi geliyor

Başkasının 3 4 yıllık çöpüne 25k mi versin
PC de var da telefonda yok mu da dalga geçtiğini saniyorsun hayatında kaç kere telefon açtın da şu yorumu yapıyorsun zamanla sertleşir ve ısıyı dağıtamaz telefon

Zaten leş gibi kamera diyorsan basmakalıp fikirleri olan daha telefonun kullandigi sensorden bihaber birisin ki bu telefonda T serisinde kullanilan sensorden var
Sen bunu anlamazsın o yüzden şöyle anlatayım aynı fiyattaki a serisini delik deşik eder
Tek amacı oyun oynamak diyor o ekran batarya 2 katı fiyat çekilen babanın sirketinin telefonları bile haşat eder :D
Madem daha iyisi var bu fiyata gel oner

Boş zırvalıyorsun, kağıt üstünde özellik yarıştırıp "şu iyi, bu iyi" demek tam bir cahil cesareti. Seninle uzun uzun diyaloğa girecek kadar boş vaktim yok. 20K para bayılıp reklam izlemeye ve fotoğraflarda gulyabani gibi çıkmaya devam et. :)

Boş zırvalıyorsun, kağıt üstünde özellik yarıştırıp "şu iyi, bu iyi" demek tam bir cahil cesareti. Seninle uzun uzun diyaloğa girecek kadar boş vaktim yok. 20K para bayılıp reklam izlemeye ve fotoğraflarda gulyabani gibi çıkmaya devam et. :)
Dostum su forumda senin kadar kendine güvenip boş konuşan görmedim
Kamera olarak sana daha iyi sensorleri var diyorum hala Gulyabani gibi çıkmaya devam et diyorsun sen pocoda Gulyabani gibi cikiyorsan bu fiyattaki Samsunglarda essek gibi cikarsin
Hayır neymiş kagitustu kiyaslamisim başka neyini kiyaslayacagim telefonun Ruhani enerjisi çok iyi falan mı yazayım 😂
Madem daha iyisi var kolpa sıkıp duracağına aynı fiyatta daha iyisini öner gülücük atıp cevap verdiğini sanıyor

Ben pococu falan da değilim he Samsung daha iyi marka ve kendi asıl telefonum ama bu fiyat bandında en iyisi M8.
Bu marka fanboylari kendi markaları dışı telefon onermez beni de o yuzden poco kullanıyor sanmış. Marka babamın değil en iyisi neyse onu yazarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1000007126.webp

Son düzenleme:
Geri