5G Vs Fiber İnternet?

Dostum şuan ben alt yapı olmadığından mecburiyetten TT sınırsız paketi aldım PC ye kabloyla bağlayıp USB veri paylaşımıyla kullanıyorum. Eğer gecikmenin önemli olduğu online oyun (LoL, EFT, CS2) oynamayacaksan çok mantıksız değil ama muhakkak mobil verinin testini yap günün belirli saatlerinde. Günün belirli saatlerinde diyorum çünkü bazı saatlerde kullanılmaz oluyor internet yoğunluğa bağlı. Onun dışında online oyun oynayacaksan hiç bulaşma fiber al geç.

Dostum şuan ben alt yapı olmadığından mecburiyetten TT sınırsız paketi aldım PC ye kabloyla bağlayıp USB veri paylaşımıyla kullanıyorum. Eğer gecikmenin önemli olduğu online oyun (LoL, EFT, CS2) oynamayacaksan çok mantıksız değil ama muhakkak mobil verinin testini yap günün belirli saatlerinde. Günün belirli saatlerinde diyorum çünkü bazı saatlerde kullanılmaz oluyor internet yoğunluğa bağlı. Onun dışında online oyun oynayacaksan hiç bulaşma fiber al geç.
Online oyunu mobil veriden oynuyorum fiberden stabil bence 😅

Ama rekabetçi oyunlarla çok işim yok haftada 1-2 saat bazen.

Online oyunu mobil veriden oynuyorum fiberden stabil bence 😅

Ama rekabetçi oyunlarla çok işim yok haftada 1-2 saat bazen.
O zaman çok iyi. Mobil veriyi dene ilk zaten aylık ödüyorsun taahhütlü yok baktın gecikme değerleri vs iyi ondan devam edersin daha ekonomik olmuş olur :D

O zaman çok iyi. Mobil veriyi dene ilk zaten aylık ödüyorsun taahhütlü yok baktın gecikme değerleri vs iyi ondan devam edersin daha ekonomik olmuş olur :D
Yıllık taahhüt vermem lazım yoksa çok pahalı oluyor fiyatı ama 40GB internetim var onunla 1-2 gün denerim belki.

Turkcell de 800 e 1000mbs vardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1787507709986.webp

Fiber gelmiş daha ne istiyorsun al türknet gec

Valla ben az kalsın 1800 e turktelekomun altyapısi fiberboxunu alacaktım 1 yıllık taahhütle son anda bu paketi görüp bunu çektim

Geri