• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

9 taksit gözükür ama sonradan ya telefonlarda vade farksız kredi yok diyip tüm parayı isterler mi diye bir düşündüm sordum bakalım

hahaha öyle şey mi olur? Hocam bu mobile özel kampanya. ya yanlış oldu faiz yoktu diye bir şey olamaz. zaten 1 saattir duruyor bu kampanya. uyanırlardı.

Şöyle düşünün. Banka müşterisi olana 50bin tl sıfır faiz kredi veriyorlar.
Kuveyt Türk de aynısını yapıyor bir şekilde.

hahaha öyle şey mi olur? Hocam bu mobile özel kampanya. ya yanlış oldu faiz yoktu diye bir şey olamaz. zaten 1 saattir duruyor bu kampanya. uyanırlardı.

Şöyle düşünün. Banka müşterisi olana 50bin tl sıfır faiz kredi veriyorlar.
Kuveyt Türk de aynısını yapıyor bir şekilde.
şikayetvar da bulunan şikayetlerin bir çoğu vade farksız gösterip bölmediği üzerine doğrudan kredi değil harcamalar

şikayetvar da bulunan şikayetlerin bir çoğu vade farksız gösterip bölmediği üzerine doğrudan kredi değil harcamalar

İnsanlar kağıtları okumuyorki. heppsi yazmak zorunda. Orada personelin dediğine inanıyorlar. Kendin kontrol edeceksin.
Ha bu arada sigorta yaparlar ise sigorta şirketini arayıp iptal edebiliyorsun.

İp 11e göre nasıldır 😀

Taksit seçeneklerinde 9 taksit göremedim. Görüp emin olsam yakınımın kartını kullanacam.

Her iki site de 9 taksit kredi veriyor mu faizsiz

Kuveyt Turk sadece HB de var. Mobilden girip bakacaksınız sadece mobilde sıfır faiz çıkıypr. Kişiye göre de değişebilir bu arada.
Mesela ben webden bakınca cıkmıyor ama mobilden bakınca cıkıyor.

Bu zamanda böyle güçlü bir telefon 🤔 Nothing Phone 1 kullansam o kadar fark hissetmem.
Harbi ya 2 yıl önce 17 bine aldığım Honor 200 de daha iyi işlemci var ,daha iyi pwm ekran , daha hızlı şarj...
Nothingde gördüğüm tek artı ekran sağlamlığı.

Son düzenleme:
Nothing Phone 3A 8+128 son günlerin en popüler ürünü. N11 de açılmıştı şimdi Hepsiburadada açıldı ve Kuveyt Türk e peşin fiyatına alışveriş kredisi ile 9 taksit.

Bu zamanda böyle güçlü bir telefonu 9 taksitlle alabilmek harika.
Bildiğiniz gibi 19999 12 taksitin sınırı.

N11 de bankaların sistemi indirimialgılayıp 12 taksiti gösteremiyor.

Ekleme: Bu taksit sadece mobilden görünüyor.

Alıntıyı görüntüle
Bana vermedi faizsiz.
Kuveyt musterisiyim kredi kartım bile var.

Geri