🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

o zaman hayırlı olsun. 20bin tl altına bundan daha iyisi olamaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ürünün fiyatı 1000tl arttığı için artık 9 taksitle alınamaz. maks 3 taksit veya peşin.
bence biraz bekleyin belki tekrar fiyatı düşer bir kaç saate. eğer düşmezse diğer sitelerde hala 19999 a geliyor.
n11.com
pazarama.com
trendyol.com

buralara bakarsınız orada kuponla 19999 a iniyor.
almış zaten arkadaş sadece banka üyeliğini yapmamış diye anladım ben

Kupon bitti herhalde

Kupon bitti herhalde
Bende görünüyor .

Geçen hafta telefon arızalandı note 10 pro 22k ya yurtdışı x8 pro aldım 12/512 aslında bana da yeterdi 128 nothing baya övülüyor denemek isterdim ama nasip değilmiş artık .

şimdi yine geldi. fiyat artmıştı düştü yine. arkada biri ayarlarıyla oynuyor millet bırkaın 9 taksitle cihaz alsın.

tekrar 24999 oldu.
Kupon hâlâ yok bende

N11 de 5k kupon var ama 0 faiz Kredi veren yok

Kupon hâlâ yok bende

N11 de 5k kupon var ama 0 faiz Kredi veren yok
üye girşi yapın ve hepsiburada.com da Nothing Turkiye satıcısının urunune gideceksiniz. orada başka satıcılar var onlarda kupon yok sadece nothing turkiye satıcısını sepete eklerseniz kupon var. buna dikkat ettiniz mi?

Harbi ya 2 yıl önce 17 bine aldığım Honor 200 de daha iyi işlemci var ,daha iyi pwm ekran , daha hızlı şarj...
Nothingde gördüğüm tek artı ekran sağlamlığı.
İki yıl önce bankaya koyduğum 17000 lira da bu yıl 34000 lira oluyordu böyle karşılaştırma mı olur

Bende Kuveytürk'ün teklifi çıkmıyor, 8 sene önce açmıştım hesabı kredi kartı vs hiç bir şey yok hiç kullanmadım, teklif çıkan arkadaşlar bilgi verebilirmiz kredi notuyla mı alakalı acaba notum 1600 lerde

üye girşi yapın ve hepsiburada.com da Nothing Turkiye satıcısının urunune gideceksiniz. orada başka satıcılar var onlarda kupon yok sadece nothing turkiye satıcısını sepete eklerseniz kupon var. buna dikkat ettiniz mi?
Aynen kardeşim nothing satıcı ama kupon yok. Önce vardı kredi talebi yaptım onay geldi yüz yüze hesap açılacaktı müsait olunca hesabı açarım dedim. Sonra kupon gitti.

Bende Kuveytürk'ün teklifi çıkmıyor, 8 sene önce açmıştım hesabı kredi kartı vs hiç bir şey yok hiç kullanmadım, teklif çıkan arkadaşlar bilgi verebilirmiz kredi notuyla mı alakalı acaba notum 1600 lerde
Bende de çıkmıyordu maalesef. Geçen sene açmıştım hesabı sanırım. Belki süresi dolmuştur veya kredi notuyla alakalı olabilir. Kuveyt Türk'ün Hepsiburada’da Yeni Müşteriye Özel Vade Farksız 50.000 TL Fırsatı! kampanyasına da başvurmaya çalışıyorum ama yapamadım. Mevcutta Kuveyt müşterisi olduğum için başvuramam muhtemelen.

hocam bir ekran görüntüsü filan atar mısınız? çokilginç
Sipariş verilmiş ama ödeme bekliyor pozisyonumda. Aynı Amazon gibi. Kuveyt Türk hesap açmamı bekliyor. Teşekkür ederim ilginiz için

61621.webp

Geri