alınmazArkadaşlar merhaba taksitle telefon alacağım getmobileden almayı düşünüyorum alan ya da önerisi olan varmı ?
Yenilenmiş telefon alınmazArkadaşlar merhaba taksitle telefon alacağım getmobileden almayı düşünüyorum alan ya da önerisi olan varmı ?
Hocam başka çarem yok kardeşim telefon istiyor ve özellikle iPhone orası sadece taksit yapıyor malesefalınmaz
neden dersen mükemmel diye aldığın telefonun ekranı, pili yan sanayiyle değişmiş olabilir
Yenilenmiş telefon alınmaz
Bugün Nothing 3a paylaşılmıştı (20k) Kuveyt peşin taksit yapıyordu ona bak
Alma bence, sosyal medyada üstü kapalı şekilde çok şikayet eden var bu firmayı.Arkadaşlar merhaba taksitle telefon alacağım getmobileden almayı düşünüyorum alan ya da önerisi olan varmı ?
Kuveyt pesin 9 taksit yapıyormuş bu telefona fiyatı da iyiHocam başka çarem yok kardeşim telefon istiyor ve özellikle iPhone orası sadece taksit yapıyor malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam herkes öyle diyor ama çaresizlik yani taksitle telefon sadece orası veriyor 2 yıl mı 1 yıl mı da garanti veriyormuş
Detaylı bilgi icinNothing Phone 3A 8+128 son günlerin en popüler ürünü. N11 de açılmıştı şimdi Hepsiburadada açıldı ve Kuveyt Türk e peşin fiyatına alışveriş kredisi ile 9 taksit.
Bu zamanda böyle güçlü bir telefonu 9 taksitlle alabilmek harika.
Bildiğiniz gibi 19999 12 taksitin sınırı.
N11 de bankaların sistemi indirimialgılayıp 12 taksiti gösteremiyor.
Ekleme: Bu taksit sadece mobilden görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
sakın bulaşma asla benım başım ağrıdıHocam başka çarem yok kardeşim telefon istiyor ve özellikle iPhone orası sadece taksit yapıyor malesef
Hocam herkes öyle diyor ama çaresizlik yani taksitle telefon sadece orası veriyor 2 yıl mı 1 yıl mı da garanti veriyormuş
Hocam tam alacaktım da bilen arkadaşlara sorayım bir dedim artık telefoncuları gezip taksitle veren yerlere bakacağımAlma bence, sosyal medyada üstü kapalı şekilde çok şikayet eden var bu firmayı.
Hocam teşekkür ederim ama iPhone istiyor kardeşimKuveyt pesin 9 taksit yapıyormuş bu telefona fiyatı da iyi
Detaylı bilgi icin
Ne gibi bir baş ağrısı hocamsakın bulaşma asla benım başım ağrıdı
En kötü birkaç ay bekler para toparlar öyle alırsınız veya Android alın yine daha mantıklı. Taksit var diye ne olduğu belli olmayan cihaz almaya gerek yok. Hevesini almak için 10K ya iPhone 11 falan alcaksa o belki biraz kabul edilebilir de pahalı bir şey almayın yenilenmiş olarak.Hocam başka çarem yok kardeşim telefon istiyor ve özellikle iPhone orası sadece taksit yapıyor malesef
Hocam keşke iPhone 11 filan istese 14 pro Max istiyor ve de 54.000₺ bandındaEn kötü birkaç ay bekler para toparlar öyle alırsınız veya Android alın yine daha mantıklı. Taksit var diye ne olduğu belli olmayan cihaz almaya gerek yok. Hevesini almak için 10K ya iPhone 11 falan alcaksa o belki biraz kabul edilebilir de pahalı bir şey almayın yenilenmiş olarak.
Yani biraz peşin para toparlamaya çalışın ve kardeşinin şuan işini görecek telefonu varsa para toparlamak için birkaç ay erteleyin telefon işini bence.Hocam keşke iPhone 11 filan istese 14 pro Max istiyor ve de 54.000₺ bandında
Bence 2.el İphone almaktansa sıfır üst seviye andorid telefon da alınabilir kardeşin için.Hocam keşke iPhone 11 filan istese 14 pro Max istiyor ve de 54.000₺ bandında