Gaming gen tr nin alt firması gibi duruyor. Hiç alışveriş yapmadım hocam ama Gaming Gen'e ait sanırım site arayüzleri falan aynı iletişim kısmındada zaten Beta Oyun Teknoloji A.Ş. yazıyorBu tane laptop alicagimda laptop.com.tr sitesi oldukça güzel geldi gözüme daha önce alışveriş yapan oldumu veya güvenilir mi
Teşekkürler
Sağolasın hocam , sanırsam güvenilirGaming gen tr nin alt firması gibi duruyor. Hiç alışveriş yapmadım hocam ama Gaming Gen'e ait sanırım site arayüzleri falan aynı iletişim kısmındada zaten Beta Oyun Teknoloji A.Ş. yazıyor
Güvenilir hocam.Bu tane laptop alicagimda laptop.com.tr sitesi oldukça güzel geldi gözüme daha önce alışveriş yapan oldumu veya güvenilir mi
Teşekkürler
Gaming gen tr nin alt firması gibi duruyor. Hiç alışveriş yapmadım hocam ama Gaming Gen'e ait sanırım site arayüzleri falan aynı iletişim kısmındada zaten Beta Oyun Teknoloji A.Ş. yazıyor
Aynı firma direk hatta bazen monitörler falan daha ucuz oluyor orda.Bu tane laptop alicagimda laptop.com.tr sitesi oldukça güzel geldi gözüme daha önce alışveriş yapan oldumu veya güvenilir mi
Teşekkürler