flyingatm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,181
Ufak kasa isteyenlere güzel bir kasa. Curved panel akvaryum sevenler değerlendirebilirler. No-name markalardan iyidir.
Hocam ben bunu alacaktım ama ürün yorumlarında fanların sesli olduğunu düşük hızda dönerken fanların durduğunu yazanları gördüm kafam hala karışık.Çok güzel bir kasa aktif olarak kullanıyorum sorunuz olursa cevaplayabilirim.
outlet 2k bu arada nasıl gelir bilmiyorum ama denemek isteyen deneyebilirUfak kasa isteyenlere güzel bir kasa. Curved panel akvaryum sevenler değerlendirebilirler. No-name markalardan iyidir.
bunun büyük modeli olan p500c yi kullanıyorum tek fark boyut sanırım sorusu olan varsa cevaplarımUfak kasa isteyenlere güzel bir kasa. Curved panel akvaryum sevenler değerlendirebilirler. No-name markalardan iyidir.
İmkanınız varsa bir görsel paylaşın hocam, insanlar da görmüş olur
Fanlar sesli mi hocam bi de hız ayarı yapılıyor mubunun büyük modeli olan p500c yi kullanıyorum tek fark boyut sanırım sorusu olan varsa cevaplarım
fullde çalışırsa sesli evet ama bende extra 6 fan daha var onun etkisi de olabilir. onun haricinde oyun oynarken bile sesleri çıkmıyo fanların bende 13 fan olduğu için haliyle fan uğultusu var az şekilde o da bi zahmet olsun yani. hız ayarıda yapılıyor bios kısmındanFanlar sesli mi hocam bi de hız ayarı yapılıyor mu
Hocam konuyla alakasız ama bir sorum varİmkanınız varsa bir görsel paylaşın hocam, insanlar da görmüş olur