Sedunanın fileli olanımı yoksa kumaş olanımı aldınız. Kullanımı ve konforu nasıl yardımcı edermisiniz? Sedunaya benzer zeon ofis comfort plus var daha uyguna onumu tercih edelim ?Seduna ve titanseat throne aldım. Seduna çok daha rahattı, oturulan yeri falan daha genişti, titanseati iade ettim.
Fileli aldım. Konforu guzel, çok uzun sure oturunca bu sıcaklarda kalçayı terletme ihtimali var. Onun dışında arkaya yatırırken biraz tedirgin olyorum bazı yorumlar kırıldı falan dedigi için. Diger markayı kullanmadım.Sedunanın fileli olanımı yoksa kumaş olanımı aldınız. Kullanımı ve konforu nasıl yardımcı edermisiniz? Sedunaya benzer zeon ofis comfort plus var daha uyguna onumu tercih edelim ?
Kumaş olanı daha rahat olabilir diye onu almayı düşündüm. Arkaya yatırma pek yapmam hafif bir açıda yaslanırken rahat konforlu ve sağlamsa plastik kısımları da sağlam hissettiriyorsa almayı düşünüyorum.Fileli aldım. Konforu guzel, çok uzun sure oturunca bu sıcaklarda kalçayı terletme ihtimali var. Onun dışında arkaya yatırırken biraz tedirgin olyorum bazı yorumlar kırıldı falan dedigi için. Diger markayı kullanmadım.
168 boy 70 kg yum hocam çok geniş bir oturma alanına ihtiyacım yok. İş yeri için alasım var aslında sedunayı. Kırabılacek bir büyüklüğüm yok ama yine de insan emin olamıyorSeduna ve titanseat throne aldım. Seduna çok daha rahattı, oturulan yeri falan daha genişti, titanseati iade ettim.
terletebilir kumaş alırsanız hava almaz buyuk ihtimalleKumaş olanı daha rahat olabilir diye onu almayı düşündüm. Arkaya yatırma pek yapmam hafif bir açıda yaslanırken rahat konforlu ve sağlamsa plastik kısımları da sağlam hissettiriyorsa almayı düşünüyorum.