dombikpanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 582
Heee o yok o zaman değmez dimiama type c var mı
Heee o yok o zaman değmez dimiama type c var mı
Wifi yok kardeşim senin anakartta birisine ölye yazmış Lemur ckxjxndndndndama type c var mı
Onun wifi yok senin dediğin anakartta gibisinden cevabı var birine kfkfdmmfndnxdHeee o yok o zaman değmez dimi![]()
Bende ondan bu konuyu açmak istedim aga içimde atamadım hırsımıHer fenomen yapıyor bunu, ama bu biraz abartmış 115K ya 5070 sistem falan komik yani.
Ben o yorumu çok merak ettim gideyim de biraz güleyim bare biz Abdullah'a çok ayıp ediyoruz desene o zaman en son sistemi yayınladığında adamı linç etmiştikWifi yok kardeşim senin anakartta birisine ölye yazmış Lemur ckxjxndndndnd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun wifi yok senin dediğin anakartta gibisinden cevabı var birine kfkfdmmfndnxd
Ayıbın kralı hemde @Abdullah Hacıgül adamdır hakkı yenmezBen o yorumu çok merak ettim gideyim de biraz güleyim bare biz Abdullah'a çok ayıp ediyoruz desene o zaman en son sistemi yayınladığında adamı linç etmiştik![]()
TRT VERGİSİne rağmen toplama sistemlerle yarışacak seviyede dedi biryerde senelerdir neden takip etmediğimi hatırlattıWifi yok kardeşim senin anakartta birisine ölye yazmış Lemur ckxjxndndndnd
Onun wifi yok senin dediğin anakartta gibisinden cevabı var birine kfkfdmmfndnxd
Bende ondan bu konuyu açmak istedim aga içimde atamadım hırsımı
Al kanka buldum senin içinBen o yorumu çok merak ettim gideyim de biraz güleyim bare biz Abdullah'a çok ayıp ediyoruz desene o zaman en son sistemi yayınladığında adamı linç etmiştik![]()
GüÇ KaYNağı BıRoNxzzz kankıağğa EsEsDi de YaR1 HıZ1nDaaaaa omayghaaattttBen o yorumu çok merak ettim gideyim de biraz güleyim bare biz Abdullah'a çok ayıp ediyoruz desene o zaman en son sistemi yayınladığında adamı linç etmiştik![]()
Gidip te un ucuz modeele bakmayınnnn tımamamıhhhahBen o yorumu çok merak ettim gideyim de biraz güleyim bare biz Abdullah'a çok ayıp ediyoruz desene o zaman en son sistemi yayınladığında adamı linç etmiştik![]()
Sistemde 512GB Gen3 SSD var, hızı da yazmamışlar belki videoda vardır bakmadım da bunun yarı hızı ne oluyor tam olarak acaba Gen2 falanAl kanka buldum senin içinAlıntıyı görüntüle
GüÇ KaYNağı BıRoNxzzz kankıağğa EsEsDi de YaR1 HıZ1nDaaaaa omayghaaatttt
Gidip te un ucuz modeele bakmayınnnn tımamamıhhhah
Eyvah eyvah nasıl savunmadır o ben utandım.Al kanka buldum senin içinAlıntıyı görüntüle
GüÇ KaYNağı BıRoNxzzz kankıağğa EsEsDi de YaR1 HıZ1nDaaaaa omayghaaatttt
Gidip te un ucuz modeele bakmayınnnn tımamamıhhhah
Aynı sitedeki standart marka pc bile daha iyi bu arada.O olacak gibi duruyor
69k ya 5700x 5060 ta var öyle deme mffmmmd