Yurtdışından Ürün Getirme Nasıl İşliyor

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Dostlar aranızda yurtdışından hala ürün alan varsa sistemin nasıl işlediğini yazarsa çok sevinirim
Çin'den küçük telefon yedek parçası alacağım ama gümrük vb olaylarını çok bilmiyorum
Birde sanırım miktara da bakıyorlarmis 4 5 tane alırsam sorun olur mu

artık getirilmiyor maalesef 1 cent olsa bile tonla vergi çıkıyor tek çare birinden isteyip yanında getirtmesini sağlamak

artık getirilmiyor maalesef 1 cent olsa bile tonla vergi çıkıyor tek çare birinden isteyip yanında getirtmesini sağlamak
Hayır o kadar dışa bağımlı bir ülkeyiz, ülkenin içinde istedigimiz ürünler yok ve üretilmiyor biz bu ürünleri nasıl temin edeceğiz
Ulan sırf 3 4 distribütör kazansın diye ne çekiyoruz ya :D
Peki vergisi ne kadar hocam yüzde 500 de olsa verebilirim başka yerde satilmiyor çünkü maalesef

Hayır o kadar dışa bağımlı bir ülkeyiz, ülkenin içinde istedigimiz ürünler yok ve üretilmiyor biz bu ürünleri nasıl temin edeceğiz
Ulan sırf 3 4 distribütör kazansın diye ne çekiyoruz ya :D
Peki vergisi ne kadar hocam yüzde 300 de olsa verebilirim başka yerde satilmiyor çünkü maalesef
ürün ne olursa olsun müşavir tutman gerekiyor o da 5-10k falan tutar herhalde ama hiçbir bilgim yok bu konuda maalesef daha önceden tutmuş biri varsa yanıtlayabilir vergisini vereyim sokayım ürünü gibi bir durum kalmadı aracıyla sokman gerekiyor

ürün ne olursa olsun müşavir tutman gerekiyor o da 5-10k falan tutar herhalde ama hiçbir bilgim yok bu konuda maalesef daha önceden tutmuş biri varsa yanıtlayabilir vergisini vereyim sokayım ürünü gibi bir durum kalmadı aracıyla sokman gerekiyor
Vay be
Sanki belli istisnaları vardı diye biliyorum belki yanlış biliyorum

Son düzenleme:
2012-2013 yılları ne kraldı be 50 cenlik ürünler bile kargo dahil geliyordu.

Elin kabilesindeki mızrak fırlatan adam bile almış yorumlarda farklı bayraklara şöyle bakıyorum
1000007225.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,189
Üyeler
202,217
Son üye
nwxo43
Geri