bana göre en mantıklı en güvenli çözüm bu https://github.com/massgravel/microsoft-activation-scriptsNerden ucuza alınır
Hocam bende zaten nerden alırım onu bilmediğim için konuyu açtım.sağlam lisanstan ucuza al çok pahalı değil ömürlük kullan.
Yani kod satın almadan komut girerek mi yapılıyorbana göre en mantıklı en güvenli çözüm bu https://github.com/massgravel/microsoft-activation-scripts
Evet 2-3 gün önce yaptım bende güvenli bir yöntemHocam bende zaten nerden alırım onu bilmediğim için konuyu açtım.
Yer söyler misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani kod satın almadan komut girerek mi yapılıyor
saglamlisans.com sanırım google yaz çıkar dostum direkt.Hocam bende zaten nerden alırım onu bilmediğim için konuyu açtım.
Yer söyler misiniz
Yani kod satın almadan komut girerek mi yapılıyor
Hocam kusura bakma ben site adından bahsettiğini anlamamıştım. Bakıcam teşekkürlersaglamlisans.com sanırım google yaz çıkar dostum direkt.
Orjinal lisansla kullandım 2 yıl falan baya alıştık ona. Komutla aktifleştirince herhangi bir fark olmuyor değil mi? Aktifleşmeyen özellik falan oluyor mu yoksa key mi almalıyımEvet 2-3 gün önce yaptım bende güvenli bir yöntem
İşte o yüzden iyi güvenilir bitter arıyorum bi arkadaş yukarıda sağlamlisans.com diye biryeri önerdi bilmiyorum ne kadar güvenilirdir ama o tarz biyerden mi almalıyım yoksa arkadaşların bahsettiği gibi PowerShell den komut girerek mi aktifleştirmek daha mantıklı30 40 liradan başlayarak büyük pazar yerlerinde bile var keyler % 90 iyi yorumlar var.Ayrıca ilk başta oem key atıyorlar ama çoğunluk onu gördüm sonradan iletişime geçip hep retail olarakta almışlar.
Genelde öyle olmuş hocam bende araştırdım biraz. Sizce bende öyle biyerden mi almalıyımGolisans: İşletim Sistemi, Office Lisansları | Golisans.com
İşletim Sistemleri, Office Yazılımlarına Sahip Olmak için Hemen Alışverişe Başla. Golisans.comwww.golisans.com
Ben buradan pro lisansı almıştım 280₺'ye. Home lisansı da 300₺ gözüküyor. Aldığım lisans çalışmadı WhatsApp destekten yazdım yeni lisans verdiler çalıştı.
Hocam risk size ait. Ben aldım oldu ama sizde olup olmayacağının garantisini veremem. Ama forumda golisans diye aratınca 2021e kadar konular çıkıyor. Yani sıkıntılı bir site olsa çoktan kapanır giderdi diye düşünüyorum.İşte o yüzden iyi güvenilir bitter arıyorum bi arkadaş yukarıda sağlamlisans.com diye biryeri önerdi bilmiyorum ne kadar güvenilirdir ama o tarz biyerden mi almalıyım yoksa arkadaşların bahsettiği gibi PowerShell den komut girerek mi aktifleştirmek daha mantıklı
Genelde öyle olmuş hocam bende araştırdım biraz. Sizce bende öyle biyerden mi almalıyım