Windows 11 Home Key Lazım

Hocam kusura bakma ben site adından bahsettiğini anlamamıştım. Bakıcam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orjinal lisansla kullandım 2 yıl falan baya alıştık ona. Komutla aktifleştirince herhangi bir fark olmuyor değil mi? Aktifleşmeyen özellik falan oluyor mu yoksa key mi almalıyım
kanka komutla girince hiç bi fark olmuyo sadece windows dan destek alamazsın bi sorun yaşayınca o da çok önemli değil zaten

@RaveLN @Kemowee sağlam lisanstan alıcam galiba

kanka komutla girince hiç bi fark olmuyo sadece windows dan destek alamazsın bi sorun yaşayınca o da çok önemli değil zaten
Hocam güvenlik de sıkıntı falan olur belki arka planda bilemedim en iyisi key alayım diye düşünüyorum

yöntemi yapay zekaya sorup ne olduğunu nasıl işe yaradığını öğrenebilirsiniz. Bu yöntem ile 20 ye yakın windowsu aktive ettim hiç bir sorun yaşamadık.

kanka bu senin pc nin içinde bile yapmıyo crack işlemini yapay zekaya sorabilirsin detaylıca açıklar ne yaptığını

yöntemi yapay zekaya sorup ne olduğunu nasıl işe yaradığını öğrenebilirsiniz. Bu yöntem ile 20 ye yakın windowsu aktive ettim hiç bir sorun yaşamadık.
bende siz bunu yazmadan bi kaç dakika önce araştırdım hocam gördüm ki microsoft çalışanları bile bunu kullanmış şimdi yapmayı dniycem boş yere 300 lira vermeye gerek yok

bende siz bunu yazmadan bi kaç dakika önce araştırdım hocam gördüm ki microsoft çalışanları bile bunu kullanmış şimdi yapmayı dniycem boş yere 300 lira vermeye gerek yok
zaten açık kaynak olduğu için güven konusunda tereddüt etmek mantıksız :D

Hocam kusura bakma ben site adından bahsettiğini anlamamıştım. Bakıcam teşekkürler

Orjinal lisansla kullandım 2 yıl falan baya alıştık ona. Komutla aktifleştirince herhangi bir fark olmuyor değil mi? Aktifleşmeyen özellik falan oluyor mu yoksa key mi almalıyım
yok olmuyor

zaten açık kaynak olduğu için güven konusunda tereddüt etmek mantıksız :D
Yaptım hocam şöyle bi ekran geldi çıkmasını çözemedim birşeylere basıp çıktım 0 falan ama orda yanlış bişey yapmadım inşallah

Ekler

• 1000126414.webp
    1000126414.webp
    941 KB · Hit: 3
Geri