🔥İndirim NZXT N9 Z890 8.799,00 TL

Geçenlerde bu NZXT markasına ait bir bios fotoğrafı gormustum. Gorunuste cok ilkel 2000 li yılların başındaki anakart bios tasarımlarına benziyordu. Kullanımı nasıldır bilemiyorum anakartın gorunusu falan harika duruyor ama bios durumunu youtubedan kontrol etmeli

Geçenlerde bu NZXT markasına ait bir bios fotoğrafı gormustum. Gorunuste cok ilkel 2000 li yılların başındaki anakart bios tasarımlarına benziyordu. Kullanımı nasıldır bilemiyorum anakartın gorunusu falan harika duruyor ama bios durumunu youtubedan kontrol etmeli
Hocam NZXT anakartları asrock üretiyor ve bios tasarımı asrockun neredeyse aynısı :)

biz amazondan alıştık valla hocam bu bozuk zank diye iade etmeye unutmuşuz prosedürü
Evet amazonda dediğin gibi,
3 yıl once gigabayt anakartta ne yaptıysam ekarttan goruntu alamadım. Kartı sokerken 19 pin plastik çıktı.
Plastiği takmaya calısırken, 19 pin den 1 tane yamuldu.
Sorgusuz iade aldılar.

hocam sıfırdam sistem toplamak istiyorum bu anakartı alsam hangi işlemciyi alabilirim fiyat performans olarak 60k ya kadar bütcem var parça parça toplamak daha iyi olucak heralde oem paketlerden
270k plus 250k plus işlemcilerini alabilirsin hocam

hocam wifili bir anakart olması şart sizce bu anakart + sizin dediğiniz işlemcilerden birisimi yoksa amdye yönelmekmi daha mantıklı olur
270k bana yetmiyor dersen 1 2 sene sonra daha iyi bir işlemci yok bu sokette ona göre karar ver

Geri